Hehee, saatiin kuin saatiinkin marjakausi tänään päätökseen. Taisi tulla poimittua viimeiset vadelmat. Isoja ja maukkaita. Eilen kävin katsomassa Kristiinankaupungissa isää, ja vein vadelmia puoli litraa &vaniljakastiketta. Kaikki meni :) Olen tehnyt isälle "albumin" meistä läheisistä, ihan vain printatuista kuvista mutta ovat niin isoja että niitä on helppo katsella huononkin näön kanssa, kun jokaisessa on vielä isolla paksulla tussilla kirjoitettu ketä kuvissa on. Vein nyt lisää kuvia, ja keksittiin niihin yhdessä kuvatekstit.  Isä oli pirteä ja nauravainen, olipa ihana nähdä taas.

Matkalla pysähdeltiin koissujen kanssa parille pidemmälle metsälenkille - eikös Lace taas jo ehtinyt löytää jonkun metsäsuon johon pulahti ...

Tänään tehtiin jättilenkki lähimetsissä ja pelloilla, ihana ilma!! Ja tietysti törmättiin - kanttarelleihin. Pakkohan ne oli mukaansa ottaa, joten pääsinkin taas vaihteeksi perkaamaan ... Mutta herkullinen kanttarellipiirakka kyllä tuli, nam.

Alkulenkistä tuossa takapellolla lönkötti kettu repolainen. Ei se oikeastaan edes liikkunut, kunhan töllötteli. Aloin lauleskelemaan jotta sain sen livohkaan, koirat ei olleet sitä huomanneet. Paikalle tultuamme olikin kiva tsekata koissujen reaktio täysin tuoreisiin jälkiin. Lace ei kyllä tajua noista hajuista mitään, se ei nää kuin Fadon ja mut :) Fado alkoi innoissaan jäljestämään, mutta tosi pienellä ei:llä lopetti sen. Lenkillä pysähdyttiin välillä aurinkoon ihmettelemään kauniita maalaismaisemia. 

Fadolla on nyt loppukesästä ollut aika erikoisia mieltymyksiä. Mustikoita ja puolukoita se nyt alvariinsa syö metsissä, mutta tänä kesänä se oppi herkuttelemaan vadelmilla. Syö niitä suoraan puskista, ja vieläpä äkkäsi että jos änkeää puskan keskelle itsensä, sieltä lehtien alta löytyy isoimmat. Yhtenä päivänä ollessamme lenkillä Susannan kanssa, ei Fado meinannut malttaa tulla vadelmapuskasta pois matkaa jatkamaan, se oikein hotki menemään! Mustaviinimarjoja se on ahminut puskista myös (välillä mun ämpäristäkin), ja yhtenä päivänä se mussutti varmaan vartin puskista karviaisia, kun kerättiin niitä Hetalle. Eilen ihmettelin pihassa mistä kuuluu rouske, ja kun kiersin paikalle, Fado pisteli onnensa kukkuloilla sokeriherneitä suoraan puskista menemään :))

Viime keskiviikkona oli suunnittelupalaveri etsintäreeniryhmän kanssa. Sen jälkeen käytiin lenkillä Elmon, Oivan ja Viivin kanssa Keskisenkulmalla. Yhtenä päivänä Susanna oli meillä käymässä Sohvin ja Pompen kanssa, kun ensin oli tehty ehkä puolentoista tunnin sieniretki. Lace oli niiiiin tärinässä, kun kaverit tuli autosta, ja niillä oli tosi hauskaa lenkin ajan. Mutta meillä se oli taas sitä mieltä että on tosi vaikea olla samassa tilassa noiden kanssa ... mutta Pompe ja Sohvi kun antoi sen olla, niin homma sujui yllättävän vaivatta. Kiitos hyvien terapiakavereiden :)

Torstai-iltana oli hierontailta. Lacella oli selkälihakset vähän kireät jos muistan oikein. Tulee niin höpöteltyä hierojatätin kanssa aina ettei enää muista.. Mutta Fado reagoi selkeästi selän lihasten kanssa, ja toinen takajalkakin tuntui olevan kireä taaksepäin venytettäessä. Mutta päällisin puolin kunnossa, ei mitään suurta ongelmaa kummallakaan. Lace nautti, se nukahti lähes saman tien käsittelyyn. Fado nyt vähän vänkesi välillä, se kun on alkanut muutenkin kääntymään selälle Lacen tavoin jos jossain käsittelyssä, harjauksessa ja rapsuttelussa, saattoi olla sitäkin. Ennen hierontaa nähtiin taas reilumman aikaa Rinaa ja Recoakin meidän pihassa, kivaa! Pienet bortsut istuivat välillä hiljaa mun vieressä ihmetellen, kun Rina ja Reco paini. Se kun on vähän äänekkäämpää ja rajumpaa menoa kuin näillä :D Rapsut koirille ja kiitos Hetan poppoollekin käynnistä ja hieronnasta!