Loppuloma seikkailtiinkin aika ilman tietsikkaa, päivityksestä siksi jo jonkin aikaa. MM-karsintojen jälkeen kestittiin vähän aikaa vieraita Ruotsista. Sen perään oli Rina meillä muutaman päivän hoidossa :) Kiva ja helppo hoidettava.

 

Heh, oli meillä varsinainen sakemannitapaaminenkin, kun Nina&Taika sekä Ninan poika Aaron tulivat Vaasasta kylään, ja Heta koirinensa tuli meitä tapaamaan. Jotenkin näytti nämä omat koirat aika pieniltä fifeiltä noiden rinnalla ;D

 

Tokoilut on jääneet tosi vähälle, tuntuu että koirillakin on ollut niin paljon häppeninkiä vierailuissa ja muussa että ne on rojahtaneet nukkumaan aina kun mahdollista.

 

Viime viikolla koitti vielä loman kiva huipennus, veneilyseikkailu jälleen Nässyllä Iineksen matkassa. Olipa rentouttavaa! Pari yötä teltassa koissujen kanssa oli taas eksoottista, toisen yön satoi läpi yön, mutta me vaan köllöteltiin teltassa lämpimässä :) Ja pian kun aamu valkeni, alkoi taas täpönä auringonpaiste! Käytiin veneilemässä Virroilla asti. Siellä on kyllä koiraystävällisin vierasvenesatama jonka tiedän: nytkin koirat sai ilman muuta tulla terassille meidän pöydän viereen, kaikki kävivät silittelemässä ja ihastelemassa, ja koirien vesikuppeja oli ravintolan sisääntulon ovella valmiiksi pino :)

Iso kiitos ja halauksia taas mainiosta reissusta, Aija ja Jari!

 

ps. Jari sai virvelillä miltei kaksikiloisen hauen, joka paistettiin iltanotskilla. Niin ja tietysti taas ne herkulliset muurinpohjalätyt Aija paisteli taidolla.