Me ollaan seurattu koissujen kera yhtä ( oikeestaan toistakin) kakkaläjää vähän tarkemmin. En meinannut silmiä uskoa kun olin menossa korjaamaan jättikasaa pois pihan perältä, ja siihen, prikulleen päälle, olikin ilmestynyt lisää. Ehtaa paskaa. Alettiinkin sitten vain seurailla kasaa, ja kuinkas ollakaan, TAAS siihen ilmestyi lisää! Käännyin herra Googlen puoleen, ja mäyrä tai supikoirahan noin käyttäytyy kuulemma. Joku osasi sanoa että miltei takuuvarmasti 500 metrin säteellä läjästä on pesä. Tarkemmin kun Fadon ja Lacen kanssa tutkittiin, ollaan löydetty nyt jo kaksi ihan kunnon POLKUA jota pitkin joku elukka vaeltaa pihalle ja pois!! Huiiiiii. Jos se on mäyrä, se voi olla aika vastus, jos se taas on supikoira, ne on niin hitaita että Lace saanee sen leikiten kiinni. Totaaaa. .. toivotaan ettei törmäillä ... Ei olla uskallettu vielä siirtyä aidan toiselle puolelle seuraamaan polkuja ...

Ollaan lenkkeilty nyt ahkerasti, joka päivä yritetty tehdä pidempi lenkki. Viime viikonloppu meni pitkälti puusavotassa. Kymmenen mottia puita on nyt sievissä pinoissa varastossa. Tervetuloa talvi siitä vaan! Lace ja Fado oli innoissaan kun keppejä oli moinen kasa  ihan heitä varten tuotu. Pari viimeistä sylillistä haeskelin sitten pitkin pihasta... Lauantai kului TYTissä eli töissä. Lace oli mukana, se istui välillä mun sylissä työpalaverissa, jota jatkui koko päivä. Välillä käytiin zombailemassa Sorsapuistossa. Sunnuntaina jaksettiin vielä lähteä sieneen Terälahteen, Aija oli mukana. Supikkaita korillinen, ei paha saalis. Viitisen tuntia vietettiin metsässä. Oli eväät ja kaikki. Hieno reissu! 

Pelastusetsintäreenit jäädytettiin parilta kuukaudelta, kun ei kerkee :( Jatketaan sitten vuodenvaihteessa uusin innoin.  Aloin opiskelemaankin vähän etäopiskeluna. Ihan kuin ei olis tarpeeksi jo hommaa. Lampaista haaveillaan aina kun ajatus karkaa johonkin mukavaan :)

Tänään siirsin agilityesteet vajaan talven varalle. Se on ohi ny. Karppa ja Lace siirtyy piakkoin aksaamaan Takujen talvihalliin, ja Fadolla alkaa siellä tokoilut taas. Sitten tunnari alulle kunnolla. Täältä tullaan Reco ja Heta ;)