Otettiin tänään pihassa pienet ruutureenit. Paikallamakuu kun touhasin ruutumerkkien kanssa, näkivät siis rakentamisen...

Piti ottaa ensin Lace, mutta koska varasti paikaltaan, sai jäädä toiseksi. Tein Fadon kanssa piiitkältä matkalta lelulla, ettei kääntyilisi matkalla. Ekalla kääntyi mutta jatkoi ruutuun saakka saman tien. Toisella ja kolmannella ampui suoraan ruutuun. Otin vielä käännöksiä perusasennossa. Hienoja, kun käännyttiin ruutuun päin :(  Tein sitten niin että pääsi juoksemaan ruutuun kun teki käännökset ryhdikkäästi. Jo loppui ruudun kyylääminen näissä.

Lassekin sai juosta ruutuun!! Oli tarkoitus tehdä samalla lailla kun Fadolla. Keljutti vielä kun tuli vietyä lelu ruutuun Lassen katsellessa. Mutta neitipä juoksi ruudun etureunaan-tän-ruudun etureunaan-tän-ruudun etureunaan ja tän. Ja sitten ruudun etureunaan ja tän jne...- siis ihan purjeessa, yhtäjaksoisesti. Lelusta ei hajuakaan, vaikka se näkyi mulle asti oikein selvästi :)) Sitten kun mua rupes naurattamaan, Lasse vielä vain innostui ja juoksu kiihtyi... Hmmm. Erittäin mielenkiintoinen ruutu. Pysäytin koiran lopulta ja mietin hetken miten saan sen ruutuun SAAKKA. Kävinkin sitten heiluttelemassa lelua oikein näkyvästi, ja sitten koiran viereen ja lähetys. Ei löytänyt vieläkään!! Juoksi ympyrää ja laajaa kaarta jo lopulta ympäri pihaakin! Voisko olla niin että se etsi niin kiihkeästi alustaa ruudusta? Sillä reenattiin paikkaa aika paljon viimeksi kun ruutureenit on ollut joskus alkukesästä kai. Heh, kyllä konkretisoitui kerralla, miten kaukana Lassella on vielä valmis ruutu :) Ja sdelvis myös se että mun kädestä ei palkkaa varmaan enää ainakaan vähään aikaan :)
 

Lassen kanssa myös perusasentoa ja muutama liikkeestä maahanmeno. Kummallakin kerralla yritti tarjota seisomista, pysähdys oli kyllä makeen nopee :)