Ma

Rauniokokeissa tausta-apuna. Tehtävänä oli pärryttää trimmeriä häiriöksi koekoirakoille :)) Karppa otti kummatkin koirat Herwoodin koiraurheikukeskukseen siksi aikaa. Lacella normaalit viikkoreenit - ja Fadokin oli päässyt aksamaan!!! Voi että se oli kuulemma innoissaan, ei tiennyt miten päin keppejä pujottelisi, oli puolivälistä lähtenyt sahaamaan jo takaisinpäin :)  Oispa pitänyt olla näkemässä.  Lacella oli mennyt reenit hyvin, muistaakseni. Ai niin, ne oli tehny koiranvaihtotempunkin. Jonna oli ohjannut Lacea, Karppa Remoa :) Sekin olis pitänyt olla näkemässä :))

Ti-ke

Normipäiviä, kumpanakin päivänä aika reippaat metsälenkit ennen pimeää. Talvirenkaatkin saatiin vaihdettua, ja auto kävi myös öljynvaihdossa. Olin sellaisessa tapahtumassa ekaa kertaa. Vähän niitä ukkoja hymyilytti, kun vein huoltokirjan tiskille: "Tässä on mun pienen punaisen paholaisen neuvolakirja. Saisko siihen jonku kivan leiman?"

To

Kävin Nokian koiraurheikukeskuksessa auttelemassa esteiden siirrossa sinne. Se tietää talven tuloa. Mattokin aseteltiin paikalleen ja liimattiin saumat. Matkalla tehtiin taas reippailulenkki metsässä.

Pe

Heta tuli piristämään meidän iltaa, käytiin lenkillä ja turistiin salaatin voimalla pitkät pätkät.  Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa!!

Juu, ihme tapahtui tänään. Aamupäivällä käytiin kauppahallissa ostelemassa pari naudankieltä, possunkieliä ja sydäntä ja koiranjauhelihaa (sis. myös hevosta). Keiteltyäni kieli- ja sydänherkut, en voinut olla keksimättä niiden kanssa jotain kivaa. Siispä tokoiltiin jeeee:

Lacen kanssa aloitin (tai joskus kokeiluluontoisesti on ennenkin tehty) peruuttamisen opiskelua. Ei hyvänen aika! Sehän siis osaa käskyn hyvin ollessaan nenä muhun edessä. Nyt kokeilin samaa sivulla, vain houkutella se nami nenässä ottamaan edes yhden askeleen taaksepäin mun ja puuarkun välissä. Se sekosi ihan täysin. Niin kauan menee hyvin kun ollaan paikalla, mutta heti jos hilaan hiljaa jalkaa taaksepäin Lacella tulee vanha lalluongelma esiin ;))) Huoh. Siis ne tappajajalat liikkuu, iiiik. Tämä reeni meni yhdeksi loikkimiseksi. Täytyy miettiä joku muu konsti. Fadon peruutus on jo välillä erittäin hyvä! Lisäksi reenattiin paikalla seisomista niin että mä kiertelin ympäri koiraa (ja huonetta).  Vaatimus oli ettei jalat liiku piiruakaan. Hyvin onnistui. Välillä oli nami edessä maassa, mutta silti kummankin pää kääntyi katsomaan mua. Mut jalat ei liikkuneet yhtään. Hyvä. Lopuksi pitoa kaikilla eri kapuloilla. Lace oli tosi pätevänä, Fadolla meinas mennä pyörittelyksi, mutta lopulta skarppasi hyvin ja pääsin palkkaamaan. Näytti olevan aika kovat panokset Fadon mielestä, haaleita ja mehukkaita lihanpaloja  ;D

Intoa ihan sikana kummallakin! Mulle tarjoiltiin jatkuvasti liikkeitä reenien välillä ja vaihdoissa niin hienosti että jouduin palkkailemaan niitäkin monta. Ihquja!

Päivitys vielä oman pihan kakkakasasta (no siitä yhdestä tietystä, tietty :) Se muuttaa aina vaan muotoaan, taas tänään oli tuoretta kamaa päällä...

Huomenna me - mennään katsomaan Tiinan lampaita. Mitähän siitä mahtaa tulla?