Lace pääsi tänään paimentamaan. Aamulla reviteltiin vähän leluilla, sitten pikku lenkki, ja sitten Tiinan lampaille. Lace meni paikoin jo vähän paimenen laillakin :) Tiina auttoi roikkuen liinassa, mä yritin omalla puolellani parhaani :) Lace tarvitsee henkistä tukea vielä paljon, ei tahdo aina uskaltaa kiertää lampaiden taa. Toinen huomio oli, että kun itse olen hiljempaa (en yritä sille kuiskia suuntakäskyjä tai kehu sitä liian innokaasti - enkä niin usein), homma toimi paremmin. Liina roikkui vapaana perässä, sitä ei tarvi oikeastaan kuin poispäin ajossa tai mennessä tukemaan Lacea aidalle tai kulmaan. Lace ei yritä hölmöillä mitään - ainakaan vielä :)

Hämeenkyrön Frantsilassakin tuli poikettua eilen, siellä oli marrastori. Mukaan tarttui kaikenlaista "muka" t arpeellista. Voitinkin arpajaisissa, maissinlyhteitä :))

Pitäisköhän nyt oikeasti ryhdistäytyä tokopuolella jo?!?! Eilisissä tokoreeneissä sain hyvän vinkin Fadon luovutusasennon suoristamiseen noudoissa. Ja mitä teinkään? Innoissani reenasin samaa myös Lacen kanssa. Innostumisessa ei mitään vikaa joo, mutta unohdinpa että Lacella luovutus on aina ollut sivulle... hmmpfffgrrr. Huoh. Onneksi kaverit edes muistaa ...

Fado on kylässä Karilla (rentoutetaan tällä toivottavasti sen eturauhasta. Siis Fadon :) Lacen tärppipäivien ajan, kokonaista puolitoista viikkoa. Apuuva. Ikävä sitä on jo nyt.

Kuva Anni Alajääski.