.. ja mitenpä sitä paremmin viettäisi kuin paimentamalla Lacen kanssa (Fado on vielä hoidossa). Mun liikkuminen (tai liikkumattomuus) on vieläkin pepusta. lace tasapainotti hienosti lampaat aitaa vasten, selvästikään se ei oikein uskonut mun taitoihin yhteistyökumppanina. Mutta kivaa oli. Toisella setillä koitettiin Viljon avulla saada lampaat liikkumaan, ja se vaikutti Lacen vauhtiin, nyt pyrki juoksemaan oikealle ympyrää. Annen ohjeen mukaan yritin kääntää välillä sen suuntaa, ja onnistuttiinkin parisen kertaa. Kiitos taas kamut ohjeista! Kunniakirja kyllä Viljolle, tärppejä viettävä pimu juoksemassa sen kanssa paimennellen, ja Viljo se vain keskittyi työhönsä niinkuin kunnon paimenkoira ainakin :) Vähän kuin Tauno Palo ja Ansa Ikonen laitumella ;))

Paimentelun jälkeen Hannan, Lillin ja Sinnan kanssa raikas metsälenkki Mahnalassa, ja sitten kotipihassa askarreltiin Lacen kanssa vielä piha-asetelmia kaiken maailman luonnonaineista, ja laitettin paljon lyhtyjä ulos ja kynttilöitä sisälle palamaan Suomen päivän kunniaksi.

Lauantaina paukautettiin Tampereelle Tallipihan ja kävelykadun kojuihin tutustumaan Lacen kanssa, ja sillä reissulla menikin viisi tuntia! Mun kahvilassa käväisyn ajan lace oli autossa, muuten pyörittiin siellä sun täällä yhdessä. Lace ihastui johonkin valkoiseen fifi-urokseenkin, oikein flirttaili, voi juma. Paljon se sai myös huomiota ihmisiltä osakseen, eräskin kojutäti syötti Lacelle eväsleipänsä lopun - ojensi suoraan omasta suusta Lasselle :)

Perjantaina tehtiin ihanan raikas iltalenkki Pispalan suunnalla Hetan ja Recon kanssa, ja myös Annia ja Nelliä ehdittiin tällä viikolla nähdä Reuharinniemen lenkin merkeissä, voi että oli kumpikin lenkki rentouttavaa, kiitos!

Torstaina Koon ja Lacen reenit sisälsi Vapun hyppysarjoja ja keppireeniä. Kepeillä tulee tosi helposti kesken ulos Karin liikkeen mukaan, häiriöreeniä vaan niin hyvä tulee.

Ollaan tokoiltu joka päivä jotain Lacen kanssa. Lauantain Annen ryhmässä todettiin että seuraaminen on mitätahansahaahuilua, ja siihen saatuja vinkkejä on jo toteuteltu kotosalla, ja pelittää. Tunnariakin oon reenannut, jee. Oman piilottamisesta ollaan jo edetty kolmeen kapulaan välillä. Lacen työskentely on rauhoittunut paljon, ja kova puhina kuuluu nenästä kun se työskentelee :) Itekin oon suurimman osan aikaa varmempi kun tiedän, miten reenata :) Uskaltaisinko sanoa, että etenee ...