Kukkuu, täällä ollaan.

Päivät rientävät kesää kohti vauhdilla.  Vauhtia on täälläkin riittänyt vaikka päivitykset laahaavat. Tosin enemmän tilanteita ehkä emännällä. Työmatkoja ja kokoustamistakin väliin niin, että useampi on joutunut auttamaan koiranhoidossa. Kiitos teille! Anni ja Nelli oli yhden yön kylässä ja hoitivat yhden lauantain mun viettäessä sen Hesassa Suomen Pelastuskoiraliiton kokouksissa. Hetakin kävi koirineen yökylässä, kun olin taas heppahöperönä Ypäjällä. Eijakin auttoi välillä jo pulasta.

Vaasasta tultiin pieneltä pääsiäispiipahdukselta eilen. Tokoilla ei olla muutamiin päiviin yhtään. Plääh. Lace on käynyt aksaamassa Karin kanssa.

Käytiin Elinallakin hoidoissa. Lace oli kuulemma loistavassa kunnossa! Elina ihmetteli oikeasti sen venymisiä, tosi letkeessä kunnossa kauttaaltaan. Toistuvasti hämmästeltyään likan äärivenytyksiä Elina nimitti Lassen kuukauden venyjäksi :) Lace ei aluksi oikein pitänyt Elinan reippaasta kyljelleenkääntämisestä - sillehän aina "ilmoitan" että kohta kääntyy. Katsahti aika paheksuvasti Elinaa, ja vilkaisi muakin, miten mä sallin moisen. Mutta loppua kohden se taas - nukkui, saatiin herätellä nousemaan kun Elina oli valmis :) Fadon vuorolla se veti niiin nautinnollisen näköisiä sikeitä sivussa, että kävi ihan kateeksi. Elina toi prinsessalle vielä paksun täkin toisesta huoneesta jossa se untansa pötkötteli.

Fadolla olikin sitten Lacenkin edestä vaivoja. Tuo notkoselkäasento johtui selän lihaksista, ne on saatava paremmiksi niin ryhti oikenee. Jumeja oli muutama (!) selässä, rintaranka lukossa, oikean olkavarren lihakset kireät, ja reisien takaosat kuin viulunkielet kireinä :( Hoidon jälkeen Fado on liikkunut silminnähden rennommin. Otetaan uusinta keväämmällä. Elina antaa nykyään akupunktiotakin, ja Fadokin sai päähän "Teletappi-neulan" ihan ekstrana. Krempoista huolimatta Farkkukin nautti suurimman osan ajasta, ja silmät pyöri päässä nautinnosta.

Näytin Elinalle vielä mitä ollaan jumppapallolla tehty. Lacen huojuva istu-seiso jumppapallon päällä tehtynä kuulemma riittää jumpaksi, ei tarvi muuta :) Fadon kanssa saatiin muutama uus liike pallolla tehtäväksi.
- Koskahan tää mamma aloittais palloreeninsä?