Tiina toikin jo eilen illalla viileällä lampaat. Puolen yön aikoihin kierreltiin vielä Tiinan kanssa aita läpi ... on rautakangelle vieläkin aika lailla käyttöä, ja muutamiakin tukitolppia ja tiivistyksiä joudutaan vielä askartelemaan viikon-kahden sisällä, jotta aita on meitin lampurille täysin kelvollinen :))  Onneksi Annekin pääsi paikalle näin lyhyellä varoitusajalla, kuultiin kaksi korvin mitä kohtaa on syytä vielä vahvistaa ja tilkitä.

Vaikka Tiinalla on riittämiin lampaita, varsinkin keväisin kun niitä syntyy tiuhaan tahtiin, niillä on silti kaikilla nimet :0 Eilen meille siis muuttivat Fissi, Eyrir, Dara, Tähti, Fasala, Finaali, Fara ja Embo. Älkää kysykö kuka on kuka! Kesäkuussa tulee asukeita lisää vielä.

Illalla ( tai yöllä) istuskelin terassilla, join lasin kuohuviiniä ja kuuntelin - kellon kalkatusta! Yö kantoikin ääntä hyvin. Mieletön tunne! Niin elävästi tuli omat monet monituiset alppireissut ja aamu- tai iltaterassilla kilkattavat lehmänkellot mieleen :) Uskomaton deja vu, ja ihka omalla pihalla  ... :)

Ennen nukkumaanmenoa kävin vielä tarkistamassa, etteivät päkät olleet puhaltuneet moisesta herkkumäärästä (on ne Tiina kyllä hyvin vihreälle totuttanut). Hyvin kaikki voivat, samoin aamulla. Aamukierroksella kerkesin saada jo paskahalvauksen, kun ei niitä meinannut löytyä. Totesin että perhanan iso alue etsittäväksi :)  Sieltä ne sitten löytyivät rentoina popsimasta yhden kiven takaa :)