Helatorstaina klo 11-21 talkoiltiin. Iltamyöhällä oli pakko vielä kävellä pelto ympäri, ja helvetti, että onkin komee aita!!!

Valtavan vaivan näitte meidän talkoolaiset, kiitos teille !! Koetamme korvata vaivannäköänne jossain kohtaa takaisin kun apua tarvitsette, muistakaahan huhuilla silloin J Minna, Dimi ja The Mönkijä: ilman teitä ja mönkijää peräkärryineen vietettäis pellolla varmaan vielä tämäkin päivä…
Tarkoittaa myös Dimiä, sehän vahti sinkilöitä ja koko hullua porukkaa niin tarkkaan koko päivän :)
 
Päivi, Markku, Timo, Eija, Marika, Teemu, Aija, Jari, Anna ja Emma sekä tietysti toinen tämän aitahullutuksen pääpiruista mun lisäkseni eli Anne: Lämmin kiitos!! Kaikkia tarvittiin ja kaikki yhdessä on aina enemmän kuin yksi. Tästä porukasta löytyi viisautta ja suunnitteluapua jos jonkinmoiseen pähkäilyyn. Miten noilla miehillä löytyy aina ratkaisu lähes kaikkeen …? Aijan ihana kahvipöytä lämmitti loppuillasta!
 
Päivi ja Markku: kiitos valtavasta panoksesta Annen ja mun ”kotkotuksille”. Markku oli mies paikallaan (huh mikä tekemisen tahti!) ja Päivi suurena apuna milloin keittiössä milloin pellolla, kiitos maukkaasta makkarakeitostakin J (Sitä olikin pataljoonalle, yli 15 litraa – mikä oli ihan Tainan arvio, Päivi olisi arvioinut vähän kokeneemmin ;)
 
Riuskempaa kuminuijan heiluttajaa kuin Timo ei olisi voinut toivoa. Kun loppupäivästä ite tartuin moiseen vehkeeseen, tajusin vasta, minkä urakan olit tehnyt jo pelkästään tuon työvaiheen kanssa.. Ja Emma kipitti, kantoi, koputti sinkilöitä, veti ja työnsi milloin mitäkin, niin ahkeraa vauhtia – ja kurvaili mönkijällä, kuten Annakin =:o
 
Ja kiitos Anne, kun oot uskaltautunut mun kanssa tähän hulluun projektiin :)Kolmen-neljän tunnin yöunia vastaan työtahti oli sullakin kyllä julma!
 
Päivälle sattui upea keli, sopivasti pilveäkin välillä ettei aivan tukehduttu.
- Ja niitä rautakankia tuntui välillä olevan joka paikassa ;D
 
Kuvat kertokoot:
 
Yksi päivän monituisista kuormista, ratissa Minna:
 
 
Anne ja mönkijäkuorma

Timo ja nuija:

Likat sen keksivät: Kanki verkkoon...

... verkko kiinni mönkijän vinssiin ja  ....

... sitten vain mönkijällä peruuttaen. Eikös vain näppärää?

Anne ja "ylösalaisinkeskari" :)

Pajukossa suhisee, etualalla Emma, vasara ja sinkilät odottamassa naputettavaa :)

Tuumailua ...

Mitä Teemun paidassa lukee? Zoomaa vähän lähemmäksi...

Ruuhkaa tolpalla:

 

Jarin kiristyksen taidonnäyte:

Ruuhkaa tolpalla taas:

Isä ja tytär, ja yhteistyö sujuu :)

Osittain koneellistettua sarjatuotantoa :)) Kuvassa myös kunnon peltomiäs Dimi.

Anna: Mä halun ajaa mönkijällä!!

Keittiössä tapahtuu kummia: lanttujen taisto ja makkakeittoa pataljoonalle :)

Tuolla siintää se pellon toinen reuna .... :)

Vauhdin iloa!