Kylläpä päivitykset laahaa. Ei vaan kerkee.

Ultraäänitutkimuksessa Fadolla ei näkynyt onneksi mitään hälyttävää. Pienesti oli eturauhanen suurentunut. Muutaman viikon päästä on kontrollivirtsanäyte vietävä, koska PH oli edellisellä kerralla todella korkea. Ultrassa ollessamme vasta kuulin että koiralle koituu korkeasta PH:stä erittäin epämukava olo. Aistin tämän kyllä Fadossa silloin, se mielellään vain seisoskeli tai pisti jopa makaamaan pihassakin. Järkijuttu että annoin sen levätä ne päivät. Nyt se on taas normaali iloinen itsensä :) Silmätulehduskin on keretty jo sairastamaan ja hoitamaan terveeksikin.

Lace onneksi porskuttaa terveen kirjoissa tällä kertaa. Taas se kasvattaa kuin silmissä samanlaista hehtokarvoitusta keskikesäksi kuin viime kesänäkin. Niin kuulemma tekee Yoko-äippäkin :)

Lampailla on käyty, ja Petelläkin viime tiistaina hakemassa taas lisäohjetta etenemiseen. Lacesta arveli samoin kuin minä, ettei ehkä ihan ole vielä syttynyt. Se oon vähän sellainen rallattelija :) Fado kuulemma on tosi auki  ja mun pitääkin nyt uskaltaa antaa sen tehdä kun tekee ihan oikeita asioita eikä hölmöile. Tajusin että noin todella on. Voihan olla että se jossain vaiheessa alkaakin uudelleen hölmöillä, mutta nyt ei sitä ainakaan tee.

Huomenna alkaa mun loma joten nyt onkin aikaa enemmän puuhailla :) Eilen oli vähän kavereita lammastelua katsomassa ja kokeilemassa, ja samalla auttoivat meitä siirtämään pyöröhäkin isommaksi kulmahäkiksi. Kiitos kamut avusta! Useamman voimin aita siirtyikin aika ripeästi. Pieni pätkä tehtiin uuttakin aitaa. Eihän se niin kovin hyvä tullut, mutta kiristellään sitten välitolpilla taas tai jotain. Alkaa olla korvia myöten tätä aidantekoa jo :/

Viime viikonloppuna oli Lacen sisarusten viikonloppu Takujen kentällä ja täällä meillä. Sunnuntaina käytiin lampaitakin kokeilemassa Tiinalla porukalla. Jouni tuli lauantaiksi kouluttamaan Yokon jalokiviä, ja meni Karpan ollessa reissussa myös Lacen kanssa. Wau, olipa kiva katsella :) Sunnuntaina mäkin kokeilin ihan vähän Lacen kanssa, tehtiin puomin kontaktia ja sellaista putki-hyppy-kepit -reenihässäkkää. Aikas mageeta. Kokeilin kontaktia pentuaikana reenaamallamme alustalla, ja kyllä se sen vielä muisti. Tarppa-veli ja Riimi-sisko olivat yötä meillä, oli toooosi kiva teidän kanssa turista!! Riimi oli ihan ilmetty Lace, ulkonäöltä paljonkin mutta erityisesti eleiltä ja tavoiltaankin - jopa nyrkkeily etutassuilla oli samanlaista :O

Hälyreenit, normi etsintäreenit, kaveritapaamisia, Ypäjän työkeikka, Rina hoidossa pari päivää, siinä muita tapahtumia menneiltä päiviltä. Iso aika menee tietysti pihamaata tonkiessa. Tomaateissa on jo vihreitä pallukoita :)

Tässä muutama aksakuva, meillä on niin harvoin mahdollisuus tällaisiä paremmalla kameralla ja taidolla otettuja kuvia esitellä :) Kuvaajina Iris Kieme ja Kai Tamppinen. Kiitos, ihania muistoja meidän häppeningistä!
Videoitakin kai on vielä tulossa :)

Jouni ja Lace (kuvat Iris Kieme)

Perhepicture:
Vasemmalta Yoko, Onyx, Lace, Riimi, Tarmo ja Hugo :) (Kuvat K. Tamppinen)

Ylväs Onyx:

Riimin vauhtia:

Hih - ME