... vielä tulee kauniita päiviä ...

Työt alkaneet. Viikko oli töissä väen osalta vielä niin hiljainen että Pidin koiria mukana, parina päivän pääsi Fado nautiskelemaan toimiston viileydestä, ja tänään Lace oli mun mukana. Pehmeä lasku työn touhuun, kun rakas karvakorva on vieressä :)

Toissapäivänä olimme "etsintätöissä" Lacen kanssa, Mahnalassa oli tarvetta karitsajahdille. Kaksi lammasta oli tullut aitauksesta läpi ja kipittäneet läheisiin metsiin. Oltiin Viljon ja Pikin kanssa niitä paikantamassa ja piirittämässä. Parisen tunti meni kunnes lampaat oli saatu kiinni. Huh, kuumaa puuhaa, mutta loistavasti koirat jaksoi. Päälle käväistiiin pikapulahduksella järvessä :)

Omilla lampailla nyt noin viikon tauko jo. Tai ollaanhan me niille käyty tarjoilemassa milloin vesiä milloin kivennäisiä ja suoloja, muttei sen enempää ole reenattu. Ei oo jaksanut, kun läkähtyyyy! Työaamut on myös vaatineet lisäksi vähän toisenmoista orientaatiota, sekä aamulla että iltaisin...

Vadelmia tulee taas aivan älyttömästi. Eivät ole niin isoja ja komeita kuin viime kesänä, mutta sitäkin makeampia. Nam! Pian alkaa jo herukatkin olemaan valmiita. Mikäs tässä on ollessa. Koirat voi hyvin ja minäkin kohtuullisesti :)

Muutama kesäinen kuva vielä Mustasaaren reissusta, kuvien ottamija Jari Holttinen tai Aija Karttunen. Kiitos kuvista!