Eilen NPKH:n majan parkkipaikalla häiriömakuut (luvalla) Lacelle kun kahdella kentällä oli hässäkkää. Noin minuutti näkyvissä, toinen piilossa (sama aika). Häiriötä riitti: viereisissä autoissa ja kentällä haukkuvia koissuja, iloisen kirkkaita tänne- ja vapaa -käskyjä sinkoili kentällä yms. Hyvä reeni. Muutama lyhyt seuraamispätkä samalla myös. Hyvää.  Nokian keskuspuistossa seuraamista ja käännöksiä, kaukoja ja vauhtiluoksetulo. Fadon vuoroilla tuli paikallamakuutakin taas. Kaukoissa on kyllä säpäkkä. Istumaan nousu kaukaa ohjattuna toimii nyt myös hyvin, kun olen vahvistanut sitä läheltä. Puunkierrolla pari stoppia. Lasse on innoissaan.

Myös Fadon motivaatio oikein kohdillaan. Seuraaminen intensiivistä ja oikein mainiota. Kaukoissa m-s edisti vähän, toistolla hyvä. Ei mitkään supernopeat mutta riittää meille. Fado tykkäs myös temppuilla, ihan-vaan-ilosta kaikenmoisia hassutuksia :) Lacehan on niin tosissaan kun reenataan, että hassutteluyrityksetkin otetaan kovin tosissaan :)

Pitäis hakea kasvihuoneeseen uusi katto ja uusia turve, tehdä toinen lehtikomposti, sahata lumen katkaisema katajan oksa, maalata aksaesteitä ja kepit, kaataa pari jättikuusta pihasta, uusia sadevesikourut, pilkkoa puita, siivota auto, huoltaa pyörä, tehdä muutama puskatuki, siistiä perennapenkkejä, ja mitäs muuta sitten pitikään ...  NAUTTIA KESÄN TULOSTA <3

Kamut <3 <3