... heh, menipä sitten yksi talvi tuossa huristaen *punastuu* Jossain vaihessa kevättä päätin että uusin blogia enemmänkin. Kun sitä ei näytä tapahtuvan, ja kesä tuo jos jonkinlaista muuta kivaa puuhaa kalenteriin, niin tämä oli tulos - jatketaan yksinkertaisesta siitä mihin syksyllä jäätiin :)

Aika rankan talven jälkeen yllättäen huomaan, että myös harrastusten osalta jatketaan suurinpiirtein siitä mihin jäätiin. Tokoiltukin on - tai viihdytty kaikenmoisten temppuiluiden ääressä - kyllä talen mittaan, muttei lainkaan tavoitteellisesti. On tehty sitä mikä on kivaa. Ja niissä kehityttykin. Nyt pitää tehdä kunnon suunnitelmat jatkoon.  Kesän tavoitteena on suoriutua tokokokeeseen kummankin koiran kanssa. Lace on varakoirana SM-joukkueessa (Takut), se on hyvä ottaa yhtenä dead linena.

Lacen kanssa ilmoittauduttiinkesän aksareeneihin, jotka alkavat huomenillalla. Kivaa <3 Pääsiäisenä oli tilaisuus osallistua muutaman muunkin Yokon jalokiven kera Nina Frantsin koulutukseen Mikkelissä, kiitos siitä Johannan järkkäilyiden. Olipa niin hauska reissu, ja hyvä koulutus. Intoa pukkaa alkaa osatakin jotain tuossa lajissa. Muutenkin oli hurjan kiva olla lomalla, tavata ihania koiraystäviä ja nauttia kesän tulosta. Kesä rules!

Etsintäreenit jatkuu säännöllisen epäsäännöllisesti, en taida niistä rutiinia saada, kun aina on jotain estettä reeneihin pääsemisessä :(

Perjantaina kävin tekemässä sopimuksen pellosta kesälampaille taas koko täksi laidunkaudeksi, jee! Aika hauskaa, että edellisessä päivityksessä hehkutin kuinka kivaa paimennus on. Se olotila on kantanut talven paimennustauon yli, ja samassa tilassa ollaan yhä. Malttamatonta odotusta tiistaihin, silloin saamme päkät kotopellolle taas :) Pelto on hyvässä kunnossa, hyvää vauhtia pukkaa vihreääkin jo.

Vappuun otettiin etunmatka perjantaina, kun Aija ja Jari tuli viettämään sitä maalle. Onneksi ei naapurin pellolle olleet vielä levittäneet lietettä - säästyttiin vappuhajuilta meidän terassilla. Sen sijaan aurinko paistoi kuumasti, ja sangria maistui. Hillittömän mukavaa oloa kerta kaikkiaan.

Tänään vappupäivänä tongittiin kesäpihaa kuntoon usea tunti koirien kanssa. Välillä satoi rakeita, välillä paistoi. Fado on puutarhamiehiä aina vain, se on tarkkana vieressä kukkapenkkejä hoitamassa. Ai niin, Lacella on juoksun tärppipäivät menossa. Ja Fado-poika se on kiinnostunut vain Lacen kantamista kävyistä, heh! Leikkautettu siis on, ja kylläpä onkin mutkatonta nyt.