Mitäs kaikkee taas on tullut toosattua, vaikka ja mitä :) Lauantaina pidettiin neljän naisen voimin lammaskatostalkoot. Tulihan hieno ;) Ei taidolla, vaan tuurilla ;D Iso kiitos Sari A:lle ja Tanjalle avusta, eipä kaksin tuota oltais saatu luotua :) Illalla paimentamaan, tosi lyhyesti otin, kun olin itse jo aika väsynyt valmiiksi. Tein kulmareeniä, joka ei onnistunut mitenkään kummoisesti. Lacella paremmin.

Pihassa tunnarireenit ja ruudun paikan vahvistamista kummallakin. Fadon kuljetin kapuloiden yli. Lacella ei ollut mitään enää edellisestä hyvästä tunnarireenistä muistissa, huoh. - Helpotin taas, ja saatiin onnistuminen. Patka seuraamista ja käännöksiä sekä kaukoja vaiihto kerrallaan namileikillä.

Sunnuntaina kävin Takujen kisoissa hengailemassa koirien kanssa, ja sieltä tokoilemaan Ryydynpohjaan Annin ja Nellin kanssa. Lacelle seuraamista pätkä, kaukoja ja luoksetuloa ketjuttamalla; kolme toistoa maasta sivulle jättibileillä, yksi seiso tänne maahan -pätkä ja yksi joko liike. Seisomisessa valuu aika lailla. Namilla taitaisi pelittää paremmin kuin lelulla? 

Fado sai höntsäillä kentällä taas, että sen ropellit heilui. Seuraamista, kaukot, luoksetuloa. Annikin kokeili höntsäillä Farkun kanssa, näytti kivalta menolta. Hyvin Fado teki Annin kanssa, ei epäröinyt yhtään, vaikka mä olin kentän reunalla. Lacelle otettin häiriöäpaikallamakuuta Annin ja koirien avustuksella. Lopuksi kolmen minuutin kisamainen piilomakuu. Täydellinen.  Reenien päälle jätskit ärrältä ja Vuorentaustaan lenkille. Loistavaa sunnuntain viettoa. Olipa niin kivaa taas! -Paitsi että Lace löysi tietysti itsensä suohon siellä, sillä seurauksella että se piti kunnolla pestä illalla, kun musta lieju ei lähtenyt muuten karvoista. Mutta oltiin me tyytyväisiä illan tullen, kaikki kolme. Kiitos kamut!

Vihdoin koitti sekin maanantai, että olimme elämämme ekoissa aksareeneissä Lassen kanssa. Oletin että olemme tosi surkeita, mutta paikka paikoin meno oli kai ihan kohtuullista. Hillitöntä :) Tehtiin kaksi settiä rataa, esteitä 6-7 kerrallaan. Lace irtoaa hyvin, lukee rataa tosi hyvin, ja on niiiiin kuuliainen :)) Vain yksi rima tuli alas reenin aikana, ja sekin mun ohjauksen loputtua viimeisellä esteellä liian aikaisin. Yksäreinä reenattiin keppejä ja keinua. Kepeillä tokaan väliin välillä ihan väkisin, vaikka näytin selkeästi oikean välin (koira eri suunnista Janita-tyrkkäyksin vaimitkänenyon :) Myös keskeyttää tokavikavälistä helposti. Nyt täytyisi saada vain onnistuneita kokonaisuuksia, on sooloillut nyt kepeillä tarpeeksi. Keinu oli aika räkäistä menoa; vauhti hurja ... eipä ainakaan voi sanoa arastelleen sitä pitkän paussin jälkeen .. päinvastoin. Fadokin teki kepit kerran + rengasta, sekä tokoiltiin kentän sivulla (seuraaminen, luoksarin ketjutusta ja kaukoja). Hyvin motivoitunut kaikkeen. Keppejä mennessä tuli oikein intovinku mukaan :) 

Tänään kävi vieraita. Kiva perhe Nokialta :) tuli katsastamaan vähän lampaita ja bortsujen kaahotusta muuten tässä pihalla muiden harrastusten parissa. Annettiin tokonäytös, agilityä pätkä sekä pelastusnäytös - Atte meni reippaana miehenä piiloon :) Olipa kiva vierailu, kiitos käynnistä Ari, Lila, Tatu ja Atte!