Lisää lampaita tuli eilen. Kolme jättirouvaa, jestas! Varmaan 20 centtiä villaa päällä. Ne keritään onnekseen pian :) Nyt siis yhdeksäntoista kaikkiaan. Perjantaina Annen kanssa paimenneltiin osaa. Tehtiin myös iltalenkki. Fado alkoi lenkin lopussa nilkuttaa vähän etujalkaansa. Siitä asti onkin sitten lepäilty. Vielä eilen sille iski ripuli, joten ukko on levossa kyllä nyt.

Lace on elämänsä kunnossa. Maanantain aksat meni aika hyvin. Yhtä hauskaa vieläkin vaan :) Sunnuntaista tuli tosi nasta päivä, kun saatiin Pirjo, Grim, Fun sekä pinserit Siru ja Loru kylään. Mutta sitä ennen Pirjo ja Fun nappasivat takujen tokokokeissa toisen ykkösensä EV-luokasta, luokkasijoitus 2. Onnea! <3 

Illalla käytiin kokeilemassa saanko Lacen avulla lampaat reeniaitaukseen. Vähän oli haasteellista, mutta lopulta se onnistui, Funin ja Grimin suosiollisella avustuksella :) On Lace kyllä aika säätäjä :)) Grim kuljetteli kivasti Pirjon kanssa kahdeksikkoa, ja Funkin oli kovin kiinnostunut laumasta :) Kiitos ystävät, teidän kanssa aika kului ihan siivillä, eikä sadetta edes huomannut!

Lacen ruutu on ja ei oo ... välillä pelittää, mutta edestakaisesta juoksemisesta pitää päästä eroon. Tehtiin tänään pitkän matkan ruutuja, lelun jätin salaa ruutuun. Mutta kun menikin sivusta sisään... ja sai siitä palkan ... Huoh. Tunnari vahvistuu koko ajan hyvin. Tänään kolme toistoa, eikä kertaakaan meinannutkaan ottaa vieraita suuhun, ja oma palautui oikein vikkelästi.

Tänään pyörähdin töissä, ja taas neljä päivää lomaa. Ei paha :) Puutarhatouhut edistyy törkeän laiskasti. Pah. Huomenna talkoilemaan Takut-kisoihin ratahenkilöksi. Kiva, kun sattuu olemaan paljon tuttuja kisaamassa.