Taas mennyt tovi kirjoittelusta. On ollut vähän kiirusta sinne sun tänne. Ja viikonloppuina ei malta kovasti koneella enää istua.

Reenien puolella aika hiljaiseloa. Tokoa erittäin pienesti tehty. Enemmänkin ollaan haettu kuntoa reippailuilla remmilenkeillä asutusten tienoilla :) Lacen agility on ollut paussissa. Ei siksi, etteikö reenejä olisi myös lokakuussa järjestetty. Mutta kun se reppana ontuilee taas :(( Muutamia kertoja oikeaa etujalkaa. Jonkun kerran yritin laittaa venäytyksen tms. piikkiin. Mutta kun se toistui muutaman kerran, on syytä tarkistuttaa. Eläinlääkäri siis varattu, ja ennen sitä ei aksata. Saa nähdä mikä prosessi tästä tulee. Että mä olen jo niin allerginen näille ontumille!! Muutamia viikkoja taaksepäinhän Lace loukkasi pussin laitaan itseään, ja ontui vej:a hetken. Ihan tarpeeksi jo säikäytti sekin. Nyt sitten toinen jalka, joka muuten on sama mitä se pentuna askelsi epäpuhtaasti pidempäänkin ja joka sen vuoksi kuvattiinkin.

Hieronnassa osoittautui myös että Fado on jumissa sieltä sun täältä, etenkin selän lihakset huonossa jamassa. Hierontaa on nyt tarpeen siis tihentää, ja Piirallekin varasin ajat noille - tammikuun puolivälissä ensimmäiset vapaat ajat. Jos jollakin käyttämätön tms. aika saatavilla aiemmin , otamme mielellään vastaan. Kauratyyny on nyt myös käytössä sekä Elinan selkäjumpat taas kaivettu kesän naftaliinista.

Kaksi viime viikonloppua on muuten olleet oikein mukavia. Reilu viikko sitten kävi Osmo, Arja, Eija ja Hannu (sekä koira Pipsa) meillä laulelemassa ja soittamassa, hanuri ja kitara mukana. Hoilotettiin pitkään ja syötiin lampaanviulua. Erittäin kiva sunnuntaipäivä! Menneenä viikonloppuna kävi sitten ystäväni Eevi, jonka kanssa innostuimme akvarellimaalauksesta. Oikein kehystimme parhaita tekeleitä. Oli tosi kiva viikonloppu, ja ilmakin oli mitä hienoin syysruskan kera! Nelliäkin piipahdettin treffaamassa lenkillä.

Että tällaista tällä kertaa.