Synttäritkin tuli vietettyä. Niiden kunniaksi kävin vähän pidempään suihkussa ja kampasin suihkun jälkeen tukan. Aija, Jari, Anni ja Eila kävivät mua synttäripäivänä katsomassa.

Mielipahaa on tullut parina päivänä asioista ja suunnista, joista en olisi sitä uskonut. Huoli on kaivanut mieltä monista käytännön asioista. Suurimman huolen aiheuttaa tietysti aina koirien hoito. Puristin eilen kaikki ylimääräiset voimat hoitojen järkkäämiseen. Nyt näyttäisivät olevan hetkeksi taas ok. Lisänä tietysti rahatilanteen setviminen, ja kuntouttaa itseä pitäisi.Eilen illalla oli voimat jaloista jossain ihan muualla kävellessä. Päivän ahdistus ja paine luikahti saman tien selkään ja jalkaan. Yö oli kivuliain tähän saakka, vaikka maksimikipulääkkeet tankattiin illalla. Valvoessa meni. Unen saantia ei mitenkään auttanut mummo joka tuotiin iltapäivällä viereiseen petiin ja joka huutelikin tuskissaan sitten iltayöhön. Kun se saatiin dropeilla rauhottumaan, alkoi toisella puolella 90-vee mummeli komentamaan huutaen hoitajia paikalle. Jessus että silläkin mummolla päivällä niin sievä puheääni kun se tarinoi itsestään. Yöllä muuttuu karjuvaksi leijonaksi. Välillä mietin olenko mä terveyskeskuksessa ainoo tämän ikäinen "nuori" joka on sairaana. Voi kun Riitta lähti. Meidän kolmen kopla hajosi, ja nyt nää pitää verhojaankin niin visusti kiinni ettei edes Eeva-Kaarinan kanssa päästä heiluttelemaan. Käyn sitten Eevan "verholla"' aina turisemassa, ja Eeva vinkkaa silmää että teen samalla verhoihin raon 😊

Niin se vitsi. Oltiin aloittamassa lounasta. Eeva-Kaarina käänsi päänsä muhun verhojen välistä ja totesi: "Mä olin ihan varma että sä puhaltelet pullopuhallusta, kun kuului ihan sen ääni, mutta olikin toinen puhaltelija tällä kertaa." 90-vee mummo se kuorsasi menemään. E-K, mä ja hoitaja revettiin niin ettei saatu syödyksi.

Töistäkin kantautuu kivoja uutisia. Projektiosaaja-koulutuksessani tulee yllättäviä työllistymisiä koulutuksen jälkeen. Ja Jaana kollegani tekee erinomaista työtä ryhmäni kanssa.

Ai niin ja fantastinen ilopilleri laitoshuoltaja Ellu oli tehnyt erikseen mulle eilen riisihiutalepuuroa!!