Isäntäväki täällä lähdössä lauantaitanzeihin. Minä ravaan pakastimelta hakemasta kylmäpussia muutaman tunnin välein, nostelen kuutiotyynyä sängyn jalkopäähän ja alas ja käyn lepuuttamaan siihen selkää, jumppaan yli sata toistoa syviä vatsoja päivässä, käpsyttelen jääkaapille, vessaan, koirien kanssa takapihan terassille. Välillä kääntyilen vasemmalle kyljelle pumppaamaan neuronipumppaukset vaimitkänenytaasoli. Vaihtelevuutta tähän yksitoikkoiseen junnaamiseen on tuonut iltaisin Voice of Finland, josta olen katsonut ohimenneet jaksot nyt kiinni. Yhden jakson katsoin jo toistamiseen. Niin ja välillä istumisen kokeilu pikku hetken korkeahkolla tuolilla.

Mutta hyvä täällä on olla. Ja koirilla vasta onkin. Lenkittäjiä riittää, ja tänäänkin ovat päässeet kaksi kertaa jo metsään juoksemaan. Tai Lace on juossut, Fadoa en uskalla antaa irti pitää. Se saa toteuttaaa tuossa takapihalla sitten itseään, ja ottaakin ilon välillä kunnolla irti Vilin pallolla, joka on jo tuusannuuskana, kahdessa kappaleessa :)

On tosi kipeitä päiviä, silloin tuntuu ettei mee kuin takapakkia, ja on parempia päiviä, kuten tänään on ollut ihan siedettävä päivä. Välillä olen jo kokeillut yhden kepin varassa askeltamista. Jotenkin se meneekin, mutta vain pieniä pätkiä kerrallaan.n Tänään kokeilin jättää yhden Panacodin pois annostuksesta (6 per pv), saa nähdä miltä tuntuu.

Mun ihana, rakas, suloinen rinsessakoira Lace täytti eilen yhdeksän vuotta!!! Sen kunniaksi se pääsi kirmaamaan Vili-sheltin kanssa metsäpoluille, sai erityisherkkuannokset tietty (vähän pitkin päivää :)) ja me ihmiset juotiin kakkukahveet. Toivon niin hurjasti, mahdollisimman pian, meille kolmelle metsälenkkejä, edes pikkuisia <3 <3

Synttäripäivänä Lace tuli joka kerta kylkiasennossani viereen, ja siihen vatsanahkaa silitellen sen nukuttelin joka kerta. Fado nukkuen toisella puolella sänkyä, vieressä sekin alati.

Rakas hörökorva <3 Toivottavasti saan pitää sinut vielä pitkään! <3IMG_1221.jpg

IMG_1227.jpg

Edustamassa HAUHAU-konfassa KKKT:tä Lacen kanssa:

WP_20150822_12_47_41_Pro.jpg