Meillä on tästä eteenpäin halli vuokrattuna lauantaisin 11-12 tokoiluun ja agiliitoon Hannalta Nokialla. Joulukuun alusta on vuokralla vielä Marin hallikin sunnuntai-iltaisin. Ei voi hallin puutetta syyttää jos ei reenit etene talvella :))

Lace tokoili ekaa kertaa hallissa. Otettiin kisamaiset reenit, siis kaikki liikkeet läpi (paikallamakuuta ja hyppyä lukuunottamatta) putkessa ilman primaarivahvistetta. Haluttiin nähdä miten motivaatiolle käy. No, ei käynyt mitenkään.

Motivaatio pysyi loistavasti loppuun saakka. Seuraaminen oli tosi hyvää, wau! Jopa remmissä meni nyt aika hienosti, paremmin kuin Fadolla (lue: mulla) ikänään. Jos Karppa olisi vielä kävellyt ripeämmin (sen kävely oli ihan kun mun jännityskävely kisoissa) ja rennommin, olisi se ollut jo liian upeata. Käännöksiä kannattaa vielä hioa, vaikka nekin menivät kyllä hyvin jo. Kari teki taitoaan ja tietoaan vastaisesti tosi pikatäyskäännöksen, mutta eihän tällä neidillä ollut siinä vaikeuksia pysyä mukana. Jännä juttu muuten, heti kun on olevinaankaan virallisempi tilanne, alkaa muistista hävitä jo selkärankaan asti löytänyt toiminto.

Luoksetulossa tuli hyvin eteen. Pysähdykset meni hyvin, ainut sanominen oli seisomisessa, pieni liikahdus Karin palattua viereen. Oi oi kuinka taitavia ne jo ovat. Fado ei ollut kyllä tuossa iässä vielä ollenkaan noin valmis. 

Nyt täytyy oikeasti kaivaa se videokamera naftaliinista. Jestas miten saamattomia ollaan sen käytön kanssa! Olisi ollut kiva nytkin saada talteen Lacen ihmettelevä ilme:" mitä ihmettä toi pappa oikein jännittää turhia...?? -Kyllähän me nää haltsataan."