Hups, kuinka laiskaa päivitystä. Kaikenlaista kerrottavaa olisi kyllä ollut....

Tässä "parhaat" palat:

- Fadolla oli SPeKL:n loppukokeen pimeä osuus Nohkualla 17.-18.4. välisenä yönä. Kämmättiin heti alkuvaiheessa, joten uus yritys taas joskus... Huoh.

- Yksi hälyreenikin meillä oli jokin aika sitten, tällä kertaa Särkänniemessä. Fadolla ja mulla oli Särkänniemen kärki alueena, muutama rakennus ja muutama laite tarkistettavana, sekä pätkä järven kivikkoista rantaa. Oli mielenkiintoinen reeni - suuri osa on Särkkiksen laitteissa kaahannut, mutta aika harva varmaan on niiden alla kävellyt :)) Kaikki piti tarkistaa, joka alusta, sivusta, kolo ja luukku. Maalimies löytyi lopulta niemen päässä olevan pienhe majakan sisältä :) Ilma oli sikaupea! Lacekin oli autossa mukana, se pääsi sitten Fadon jälkeen vain fiilistelemään ja tapaamaan tuttuja. Tässä muutama kuva, ottajana Sami Porali. Kiitos kuvista!!

Takeoffin alustaa tarkastamassa :)

 

Löytö:

Puitteet olivat komeat!

- Lammasteluun liittyviä sopimuksia on tehty suuntaan ja toiseen, lammasverkko tulee keskiviikkona, ens viikolla aidan pystytys ja lampaat saapi tulla toukokuun puolivälin paikkeilla. Edellyttäen tietysti että laitumella on silloin jo syötävää. Näyttääpä tuota pukkaavan aikamoisella vauhdilla, eikä vapun sateet sitä yhtään ainakaan hillitse! Tulossa on aluksi kuusi uuhta, kesäkuussa toiset kuusi. Eli ainakin se 12 näillä pelloilla sitten tepastelee pian :)) Suurin osa on harmaksia, muutama liharotuinenkin mahtuu joukkoon. Lääniähän onnistuttiin sitten neuvottelemaan kokonaista 4,95 hehtaaria, joten ei päkäpäiltä sapuska lopu :)

Vappu otettiin vastaan iloisissa merkeissä kivojen kavereiden kera. Kamujen kanssa seikkailtiin "tiluksilla" :)) ja kannettiin aksaesteet vajasta ulos. Ja juotiin kuoharia ja vähän mojitojakin :) Kesä on siis tullut ! :) Aija toi koissuille taas villisikalihiksiä, ja suut napsas. Kiitos A&J taas uusista mukavista tuokioista 
yhteisten muistojen koppaan!

Satsattiin perinteen mukaan taas vappubrunssiin:


Kevättä ollaan ihasteltu urakalla, pihatyöt on korkattu, ja ulkonaoloa tulee päivässä taas melkoinen määrä, niin kivaa! Kesälomaa odotellessa :)