Hienon talvipäivän kunniaksi nappasin kameran ja harjoittelin vähän luontokuvausta pihassa. Hipsuttelin lumessa kyynärsauvoillani (luontokuvaus on aika haasteellista juu).

Koirat oli ihan ihmeissään, mitä mä kökin joka kolossa ja puun kyljessä. Ensin hiippailen päivätolkulla - sekin pyöräyttelee niiden päitä jo kummasteluun - ja nyt sitten vielä tuollaista outoa käytöstä! Arvatkaapa, kuinka monta kertaa, juuri kun olin päässyt laskeutumaan vaivalloisesti alas kuvatakseni jotain hienoa lumista ruohonkortta, sen korren yli pyyhälsi tallaten joku mustavalkoinen viuhahdus. Yksi aivan superhieno lumen alta kurkkaava puolukanvarpu puolukkoineen jäi esim. siten kuvaamatta, harmi, olen ihan varma, että siitä olisi saanut vuoden luontokuvan!

Mutta tässä muutama otos:

1349296.jpg

1349293.jpg

1349298.jpg

1349290.jpg

-Ja olisittepa nähneet äsken Fadon ja Lacen touhut tuossa olkarissa: Ensin juostaan peräkkäin, sitten Lace kääntyy ja istahtaa siihen malliin että "etpä tule", Fadon seistessä polvet notkolla, korvat takana ja häntä pystyssä, vähän kärjestään flirttailevasti heiluen, Lassen edessä ja kuono kaulalla. Lace istuu hiiren hiljaa kuin patsas, ja kohta Fado ääneti ja h i t a a s t i peruutti kymmenen senttiä kauemmas. Siinä sitten kuonot lähes vastakkain kumpikin täysin liikkumatta ainakin minuutin, Fado anellen, ja Lace istuen kuin tatti KAIKKI hampaat irvessä. Jösses että osaa olla pahannäköinen tuo sirppana!! Ja sitten, yhtäkkiä tilanne laukeaa, kun Lace lähtee muina naisina liikkeelle - ja suoraan heittämään tassulla Fadoa keskelle otsaa: "No, leikiksä?" Jos ei tämä soidinmeno enteile juoksuja, ei sitten mikään :) Selvennykseksi tähän, normaalisti Lace ei irvistä juurikaan Fadolle (eikä toisinkaan päin sitä kyllä tapahdu).

Onpa ollut hauskaa seurata noiden kahden touhua täällä päivät, kaikessa rauhassa. Olen istunut koneella paljon, tehnyt ihan oikeita töitä päivisin (saikulla, siis hullu), ja siitä on ollut helppo tiirata sivusilmällä menoa. Huisin hauska pari, ja tulevat kyllä älyhyvin toimeen.  - No nyt on Fado taas soitimella ... :D 

Mukavaa illan jatkoa!