Lacesta on tullut nirsompi - ja Fadosta tosi ahne. Missään muussa touhussa ei Farkulla oo sellaista ilmettä kun sen seuratessa ruokailtuaan omat sapuskat, jääkö Lasselta mahdollisesti jotain... Hitsi se on ovela tuon kanssa! Monet kerrat se on ehtinyt hiipiä ja popsia toisen mokoman Lassen kupista. Mutta siis se jonottaa sinne kärsivällisesti niin kauan kuin prinsessa suvaitsee syödä. Fado hotkii kaikki mitä eteen tuodaan hetkessä, odottaakin ruokaa kuola valuen suupielistä. Lace pureskelee harkitusti nappula kerralla, eli siinä kestää. Usein illalla se syö kaikki reippaasti, mutta aamuruoasta jää silloin tällöin vähän.  Fadolla on selvästi tullut jo vähän ylimääräistä kylkiluiden päälle, nyt täytyy olla tarkempi, muuten se ihan oikeasti syö liikaa!

1218584.jpg

Työpäivien aikana Lace on keksinyt nyt matot. Onneksi ne eikä muuta,Meillä on ihan hirvittävän rumat ja rikkinäiset matot lattialla, juuri siksi ettei niihin kannata paljon investoida. Oltais ilman, vaan kun laminaattilattia on aika liukas, siksi jarrut oltava. Muutamana päivänä on eteisen matto tai matot olleet mytyssä - olkkarin puolella. Sohvan divaaniosakin oli kummasti liukunut sohvasta kaakkoon eräänä päivänä. - Joku päivä vielä hankin sen webbikameran, että nähdään mikä ralli siellä on päivisin.

Lacen kutina on myös nostanut taas päätään. Tarkkaillaan. Nyt taas on niin päin, että yöt se nukkuu raaputukselta rauhassa (meidän sängyssä suurimman osan ajasta), päivällä sitten enemmän kupsuttelee, lähinnä kylkiään ja kaulan alustaa. Mutta ei yhtjaksoisesti. Yhäkään ei mitään muutoksia ihossa.

Lalluongelma on taaksejäänyttä aikaa. Ei merkkiäkään siitä enää. Sängyssä Lace ei inahdakaan, vaikka kääntyilisi kuinka sen maatessa jalkopäässä. Ja jalan päälle se tulee makoilemaan päiväsaikaan ihan vapaaehtoisesti, siinä on oiva paikka esimerkiksi narskuttaa luitansa :)

Kari kävi eilen koirien kanssa asioilla ja keskustassa sivilisaation parissa. Mä kävin Pirkkalassa asioilla, ja samalla Pirkkahallin takana olevassa pikku puistossa kävelytin koirat. Siellähän vilisi koiria. Pidin kumpaakin irti puiston teillä. Lace on aivan ihana koirakohtaamisissa, ei ole kiinnostunut muista, toteaa vain "ai tuolta tulee tuommoinen" ja sitten juoksee kyselemään multa tai Karilta "leikitäänkö". Fadosta huomaan, että se on tarkempi nyt Lacen aikana urosten suhteen kuin ennen. Mutta hyvin mennään ohi senkin kanssa (kiva, vaikka maalla ei niitä ohituksia pääse oikein vahvistamaan), korkeintaan aavistus murinasta joskus kuuluu, jos oikein pahannäköinen väkäleukakoira vastaan tulee :)

Lasse ja Kari on reenanneet kapulan pitämistä, kehittyy koko ajan. Illalla opetin Lasselle sisällä suuntia. Ja tylsää tassun antamista, ihan vaan huvikseen. Pitäähän joka koiran tassua osata antaa, jos vaikka joku sattuisi kysymään :). Fado rassukka lennätteli rahilla maaten tassuaan aina käskyn kuullessaan; käskin sen sinne häiritsemästä reenausta :) No saihan sekin sitten temppuilla päälle: kumpaa kättä, merkata peukun ja rillin, pyöriä, sanoa hei hei ym., ja palkkakin tuli.