Laitoin otsikoksi tähän ensin "toko on ihan sieltä" , mutta otin sen sitten pois ...

Tänään hallilla tein aluksi heti häiriöruudun, jota ei koko aikana korkattu. Lisänä oli vielä pari merkkiä siellä täällä. Plus tietysti putkea, hyppyjä, pussin suukin ammotti herkullisesti ... Siellä väleissä sitten me, Farkkumies, primadonna ja minä reenailtiin. Vuorotellen kumpikin koissu, toisen odottaessa sivussa (toimii jo aika hyvin, ellei oteta ruutua tai noutoja :)

Alun seuraamiset oli ihan haahuilua, toinen silmä sinne ruudun suuntaan, toinen yritti sojottaa muhun päin, jalat ja itse koira meni missä sattui.. Mutta kun lelupalkka lensi taskusta onnistuneen pätkän jälkeen, alkoi ruutumerkit unohtumaan, kummaltakin.  Lacella pitää ottaa nyt pitkää suoraa ja REIPASTA ja rentoa vauhtia, muista mamma! tiheästi palkkaillen. Fado edisti - täh? Tosin lelu oli oikeassa kainalossa, ei ole ollut hetkeen, yleensä taskussa... palkan suunnan vaihto auttoi.

Kaukoja Lacella, takapalkkaa kokeilin silti vaikkei maanantaina toiminut, kun on aika pitkään toiminut niin hyvin, ja nyt taas toimi, vaihdot erinomaisia! Matkaa ei ollut vieläkään kisamäärää. Fadolle ajattelin tehdä vauhtiluoksetulon, ja sieltähän paljastui probleema. Tää hiihti hitaasti hiipien mua kohti, vaikka lelu kädessä sojottaen tarjosin sitä. Apua! Hetsasin kiiruusti sen juoksemalla jätössä ym., ja johan alkoi tulla vauhtia - kolmen neljän toiston jälkeen oli vasta vauhtiluoksetulo ...

Lace teki myös pientä hyppelyä ja keppejä (ja putkee) Fadon odottaessa autossa.  Halliin mennessä nää kahjot sujahti putkeen heti kättelyssä - eri päistä tietysti, ja toisella suuaukolla sitten päin toisiaan, argh, olis pitänyt ehtiä tajuta estää.

Mutta tunnari... Halusin taas jääräpäisesti kokeilla ilman lautaa, Lace ensin, kaksi vierasta ja oma. Nosti vieraan, oman, vieraan, sitten oman ja toi tosi innoissaan mulle, pureskellen. Ja mä palkkasin ... Sitten istui mamma hallin laattialle nieleskelemään ja kiroamaan sisäänpäin. Otin sitten kiltisti sen laudan ja tehtiin sillä. Ja nyt taas ei edes yrittänyt muita kuin omaa. Jotenkin kokosin itseni ja tein Fadolle saman testin. Se nosti myös kaikkia, mutta toi lisäksi väärän. En puhunut mitään, joten haki sen toisenkin väärän, ja sitten vasta kiikutti oman... mä vaan katselin sitä touhua hiljaa.  Mä tarvin aapuuva..Tuli kyllä totaalitoivoton olo taas.

No, ohjatun suuntien opettelu oli erinomaisessa vauhdissa kummallakin, jee!! Näistä jäi tosi hyvä mieli. Tarvii laittaa lista hyvistä jutuista noista reeneistä, ja analysoida tarkkaan huonot, jotta saa ne korjattua.  Mun on myös pakko tehdä jonkinmoinen reenisuunnitelma, että saan ryhtiä tähän touhuun.

Reenin päälle onneksi saatiin tehdä ihanan aurinkoinen lenkki Hetan ja koirien kanssa, voi video että Lassella ja Rinalla oli hauskaa! Lace yritti parhaansa mukaan innoittaa Rinaa kanssaan lätäköihin ja lampiin kilisevien jäiden sekaan, missä se makaili suurimman kuuman huuman pois, ja sitten taas mentiin!

Koirat sai myös hieronnat. Lacella oli kipeä paikka niskan oikealla puolella sekä vasaemman takajalan takaosassa (? olikohan se niin), joka käsittelyllä kuitenkin pehmeni aika hyvin. Niska saattoi olla arka siitä putkessa törmäämisestä, tai sitten seuraamisesta tullut jumitus. Toivottavasti menevät ohi venyttelyillä, joihin saatiin käsky.