Katselin Koon ja Lassen reenit tänään. Seuraaminen nyt tosi hyvää, kunhan Karpalla on riittävän reipas vauhti. Liikkeellelähdöt tapahtuu välillä heillä eri aikaan, ja syykin selvisi: Karppa vetäisee henkeä ennenkuin sanoo "seuraa", ja Lace ennakoi jo siitä :) Täyskäännös oikeaan oli vähän väljä (samoin silloin kokeissakin), mutta Karppa otti aika nopeasti sen. Vaikka Lace onkin nopeaakin nopeampi, sille on syytä antaa enemmän aikaa kääntymiseen. Heti tepsi, ja heti käännöksen jälkeen palkkaa, niin tiivistynee siitä.  Muuten seuraaminen tosi hyvää ja intensiivistä, poikittamatta enää ja paikka yhä oikea. Pysähdyksissä suorastaan tipahti taas istumaan, se kokeen ongelma ettei kerran istunut, ei ole kertaakaan kai sen jälkeen ilmennyt. Jäävät oli mainito myös tänään. Paitsi seisomisessa liikkui taas inasen kun Koo palasi... Kotiläksyksi pelkkää paikallaseisomisen reeniä! Kaukoissa palkkasi pari kertaa ekasta noususta, sitten koko sarja, joka pro. Hyppynoudossa on vieläkin paikattavaa: ei aina meinaa malttaa istua hypyn takana ja tulee - vinoon perusasentoon. Ja meinasi taas saada palkan siihen päälle.......Neuvoin pilkkomaan liikkeen, palkkaamaan välillä istumisesta takana, ja reenaamaan erikseen jo vihdoin sen perusasennon kuntoon!! Palkka myös oikeasta taskusta muualle koska poikittaa istuessaan sinne päin, ja palkkaa vaikka namilla ja vasemmalta. Ne ei aina vaan tahdo koutsia kuunnella ;)

Fadolle ruutua, suoraan tyhjään, jossa taas pyörähti liikaa oikealle. Uusiksi, ja  nyt hyvä. Pari-kolme vielä, lähetin eri suunnista ruutuun, ja onnistui joka kerta. Jäävistä seisomista puunkierrolla pari kertaa, pari suoraa luoksetuloa samoin, hyviä. Temppuiltiin paljon: kasia, peruutusta, pyörimistä, irti-kiinni leikkiä (sitä otetaan aina kun reenataan, eli pyydän irrottamaan lelusta, irrottaa mielellään kun tietää että saa syöksyä kiinni heti uudestaan, tää on Fadon lemppareita). Illalla otin pitkästä aikaa suuntien reenausta Fadolla, nami siellä palkkana mihin lähetin. Naksuiltiinkin, kaukoja ja liikkeestä maahanmenoa, Fado on naksusta innoissaan. Vielä kummallekin (siis Lasselle ja Fadolle ;D) namin piilotusta ympäri pihaa, se on huisin hauskaa! - Jaa niin, sitten me painittiin Farkun kanssa nurtsilla :) :) Loppu tästä päivästä pideltiin sadetta ja tongittiin puutarhaa.

-Jaa niin. Agirodussa eräs asiantunteva tuttu ;) totesi että Fadolla on -liikaa kylkiluiden päällä! Heräsinpä olemaan samaa mieltä :) Ollaan tarkkailtu nyt noita ruokapuuhia, ja toden totta, Lace jättääkin aina välillä yllättävän paljon ruokaa kuppiinsa, ja Fado hotkaiseen hetkessä nekin pois. Nyt joudutaan mekin Fadon lisäksi kyttäämään koska Lasse lopettaa syömisensä, että saadaan jämät välistä pois. Siinä menee tovi, Lasse kun syö todella totisen tarkkaan, joka naksun erikseen pureskellen, siinä missä Fado hotkaisee "kaikki kerralla". No, tämä on jo nyt tuottanut tulosta Farkussa. Olisi tietysti toivottavaa että Lasse söisi aina kaikki,  minkä se on ennen kyllä tehnyt.