Maanantai-iltana vein Lassen aksaamaan, ja Fadon kanssa käytiin fiilistelemässä SM-kentällä. Alkuun rakensin ruudun (Fado autossa), jota ei korkattu, oli häiriönä vain. Halusin vahvistaa seuraamista. Joten sitä siis paljon. Heti aluksi pitkä seuraamiskaavio liikkeenomaisen, kaikki mahdollinen kaaviossa mukana, ja yllärinä takkini alta löytyi frisbee :D Seuraaminen oli aivan loistavaa, vitsit! Yhdessä oikealle käännöksessä tippui kontakti hetkeksi ruutua kohti (se jäi siis vasemmalle), mutta löytyi heti takaisin. Viereisellä nurtsikentällä oli pikkupoikia ja jalkapalloja tsiljuuna, ja toisessa suunnassa göötti reenaili vauhtiliikkeitä omistajansa kanssa. Ihan hyvät häiriöt siis :) Olin ajatellut reenailla liikkeet SM-järjestyksessä, mutta muistilappu jäi kivasti kotiin.

Kunnon leikkien jälkeen liikkeestä istuminen, tosi hieno. Muutama luoksarin sivulletulo ja kaukot liikkeenä, nekin hyvät. Fadon into oli mielettömän hyvä :)  

Paikallamakuun tein kuono jalkapallokentälle päin, itse menin piiloon oman auton taa. Kolme ja puoli minuuttia pitkä, sitten ei enää mun hermo kestänyt! Fado pysyi koko ajan, mutta katsoi pari kertaa taakseen gööttiä sekä eteen poikien hihkuessa ja pallojen lennellessä. En tajua miksi olen niin epävarma paikallamakuun kanssa?? Siitäkö kun Fado kerran - varmaan sitten kahteen vuoteen - vähän korottautui paikkamakuussa Takujen kentällä viikkoja sitten, kun satoi kaatamalla? Joo, siitäpä :(( En nyt sitten kestänyt katsoa enää auton lasien läpi vaikka olin päättänyt ottaa ylipitkän paikallamakuun. No perään sitten lyhyt, lähes vain kävin piilossa ja palasin palkkaamaan.

En voinut olla kuin tyytyväinen reeneihin. Fado toimi loistavalla asenteella ja hyvin! Paikallamakuuta otamme vielä tällä viikolla häiriön alla eripituisina, muuten reenit on reenattu sm:iä ajatellen. Tunnaristahan otamme ilman muuta nollan, ei voi muuta, mutta muut liikkeet pitäisi olla kohtalaisessa kunnossa kyllä. Löytyisikö muuten jokiu, joka haluaisi opettaa mun koiralle (tai kahdelle) tunnarin? :)

Kentältä Kyötikkälän luontoon reippaalle lenkille, vain me kahden. Oli oikein laatuaikaa, Fado ei tiennyt miten päin olisi metsässä kirmannut, oli ressukka ihan innoissaan. Sitten haettiin Lasse kentältä ja kotiin.

Lassen reenit oli menneet myös hyvin. Kerkesin nähdä niiden puomin kontaktireeniä, hyvän näköistä oli!Sovittiin, että reenailen kontakteja Lassen kanssa kotona, teen nyt samoin kuin Karppa ettei koissu sekoa monesta eri tyylistä. - Niin, Fadokin sai koittaa aksaa kentällä, pari hyppyä, putki, hyppy -hässäkällä. Se oli niin tohkeissaan!!!

Tänä aamuna saatiin Heta ja Rina seuraksi Pispalan lenkille. Kiitos lenkkiseurasta, oli tosi piristävä ja rentouttava lenkki vaihteeksi uusilla seuduilla! Kierrettiin lähes koko ala-Pispala. Ihan tuli ikävä niitä maisemia, siellä kun opiskeluajan asustelin.