Öykkistä. Nyt se selvisi: meillä on ollut pari-kolme viikkoa salamatkustaja autossa. Se on jättänyt muutamia merkkejä, mutta ei vain olla tajuttu. Aina on mennyt koirien piikkiin jos jokin pieni ihmeellinen juttu. Minä olen heittänyt  - lähinnä vitsinä minäkin - että joku täällä autossa on, mutta Kari on järkähtämättömällä miehen mielikuvituksen rajallisuudella nauranut mun lentäville aivoituksille, ja perustellut ne tyhjäksi. Nyt nauru loppui, loukkuun nimittäin jäi kuin jäikin h-i-i-ri (seuraava kuva voi järkyttää herkimpiä...)

1156302.jpg

Tämä selvisi lopulta, kun työseminaarin jälkeen autossa viikonlopun ajan säilyttämäni laukun edustuskarkit oli nykerretty kaikki tohjoksi, ja rohkea kollegani kun vähän möyhensi karkkikasaa, niin hiirenjätöksiähän sieltä pohjalta löytyi  =:O Silloin oli ihan pakko täräyttää ilmoille perinaisellinen IIIIK!

Opin tästä ainakin sen, että jos autossanne on esim. vepasto, sitä voi syyttää mitä ihmeellisimmistä asioista autossa :)) Varmuuden vuoksi pidettiin toinenkin yö loukku autossa, jos niitä vaikka enemmänkin...