Vuosilomapäivä, joka alkoi työaamupäivällä, öykkistä. Mutta pakkotilanne, että saa hommat etenemään. Saanpa sitten kesällä käytellä näitä tunteja pois. Kari lähti työmatkalle Ouluun.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kotiin tultua löysin taas edestäni touhuolkkarin. Olin unohtanut rappujen alaportin auki … puolivälissä rappusia oli nostamani pikkutavaroiden kori "tallessa" Lasselta… nooh ... Sen kanssa olikin sitten puuhaa riittänyt, varmaan tavara kerrallaan oli haettu korista tarkempaan tutkimukseen olkkarin matolle: mun puukoru, paksu tussi, kuulakärkikyniä, silmälasien putsausainepullo (tyhjä tietty, liekö mahassa ne myrkyt), nenäliinapaketti, silmälasien putsausliina ja pieni kiristysmeisseli, lehtiö, ym.ym. Oli pakko koota palapeli että näin onko näistä mitään mahdollisesti mahassa. Kaikki osat suunnilleen onneksi löytyi.

 

No, palkkioksi Lace pääsi tekemään kontakteja J Hyvin muistui eilisestä mieleen, ja yhtä kivaa oli. Koska en mistään löytänyt kontaktialustaamme, tehtiin sitten ilman, ja tarjosi kyllä kuonoa ilman lätkääkin. Sanotaan muuten yleisesti kontaktilätkää Karpan kanssa nimellä Laamanen J Saatiin se ainakaan kaukonäköisesti Mialta Farkkupojan ollessa vielä ihan pentu, eikä silloin edes oikein tajuttu mitä sillä tullaan tekemään. Aina kun siitä tuli kotona puhe, oli hakusessa miten sitä nimitetään, joten se jäi sitten Laamaseksi J

 

Kotireenikontaktia :)

1488307.jpg

 

Lassen kanssa otin muutamat kaukot palkka takana valmiiksi, sillä tämä toimii mahtavasti. Fadohan jumittuu tällä tekniikalla täysin. On ne niin erilaisia.

 

Fadon kanssa otimme tunnaria (pelkkä oma) uusin elkein sekä ruutua teemalla suoraan ruutuun kulkematta minkään muun kautta J . Erikseen toistettiin loppuosa kolme kertaa, nekin hyvin. Huomenna tarvii käydä hommaamassa tunnarikapuloita lisää, meillä on ne kaikki rallattelureeneissämme "saastuneita" ...

 

Niin ne etsintäreenit: Fadolla kenraalinäytös, joten otin kaksi kokonaan peitettyä maalimiestä. – Niin, todellakin, me mennään lauantaina pimeeloppukokeeseen… Ekalla kävi kaksi kertaa, ennen kuin tuli ilmaisemaan, mutta ilmaisi sitten kyllä selkeästi ja innolla. Ekalta käynniltä näin sen etsivän mua, mutta matkalle jäi, ja sitten se kävi taas kusasemassa siinä lähellä, josta luin heti missä mentiin. (Kaverit kehotti kertomaan toiseksi ilmaisutavaksi kokeissa kusemalla ilmaisun :D) Toinen ilmaistiin hyvin heti ekalla. Fadolla on tosi herkässä ilmaisulle tulo, kunpa muistaisin ja osaisin rohkaista sitä aina tarvittaessa, oikealla tavalla ja oikeassa kohtaa. Osaksi vaikeutena on sen nopeus ja siitä koituvat pitkät välimatkat eksyneeltä mulle… Palkkana meillä oli maailman paras jalkapallo!

 

Lasselle laitoin yhden eksyneen, tarkoituksena olla vähän tieltä metsän puolella niin että näen koska koira on käynyt ja saada ilmaisureeni. Väärinkäsitysten vuoksi eksynyt olikin vähän eri paikassa kuin oletin. Ja kun Lace tuli sieltä olettamastani paikasta kuin tuulispää mua kohti, oletin taas, tietysti taas väärin. Luulin Lassen tulevan ilmaisulle, kehua retostelin sitä tullessaan ja vahvistin sivulletuloa, ja sitten kilpajuoksuun näytölle. Lace pomppi kuin herhiläinen mun ympärillä ja edessä sen näköisenä, että "nythän mamma vasta innostuikin, jee". Ihmettelin vähän, mutta en osannut heti epäillä, kun se viikko sitten juuri juoksenteli vähän mun ja molarin väliä kun olin niin hidas.. no pianhan totuus selkesi, ei se ollut ketään edes vielä pongannut, kun maalimies oli paljon kauempana. Tajusin koota itseni ja jatkaa hommaa, ja saatiinkin hyvä reeni aikaiseksi vielä, kadonnut löytyi kovasti työtä tehden (hajut liikkui näemmä tosi haasteellisesti), ja Lace lähti hyvin ilmaisemaan heti. Täytyy vain todeta että Janitan lause "ohjaa, älä oleta" voisi olla sovellettavissa näihinkin reeneihin ohjenuoraksi mulle ….

 

Reenien päälle Lace ja Venla saivat riekkua keskenään, ja Merrikin käväisi autosta ihmettelemässä näitä kahta kuumaa nuorta naista ;) Lace esitteli taas kymmeniä kertoja lätäkköjuoksua Venlalle, ja sai kuin saikin senkin lopulta ojan pohjalle. Kotona pesin ojavedet vielä koirasta, kun ne ei mitään puhtaita välttämättä ole, ja lämmiteltiin yhdessä takan edessä vatsat täynnä herkkupöperöä J