Lomailu parhaassa käynnissä. Mamma on aika paljon uurastanut pihaa kesäkuntoon, välillä koissujen kanssa tokoillen. Melkein kerran päivässä on käyty uimassa, n. 10 min uintikerta. Tosi hyvällä tyylillä ui molemmat koko selkä hännänpäätä myöten pinnalla näkyen. Kun Lace saa uintivauhdin päälle, se vetää kuin nopea paatti jonka keula nousee kiihdyttäessä :)

Eilen Lace oli pitkästä aikaa aksaamassa Karin kanssa, ennen ja jälkeen olivat käyneet myös pulahtamassa. Aksat oli mennyt yllättävän hyvin pitkän paussin jälkeen, rimat 40:ssä ja ottivat kuulemma varovasti. Mutta sika kuumaa puuha varmaan oli. Päivällä jouduin olemaan vielä puoli pv töissä, Lace oli mukana. Ilta oli Fadon, tehtiin vauhtiliikkeet läpi. Ruutu tosi hieno, kerran palkkasin paikasta, kerran maahanmenosta ja yksi ruutu kokonaisena. Luoksetulo oli kohtalainen, top-käskyllä pysähtyy paremmin kuin koskaan tähän asti, mutta ei kyllä seinään, etenee liikaa vieläkin. tasamaanouto hyvä ja eritt. innokas. Otin myös hyppynoudon pitkästä aikaa ja kisakorkeudella heti. Siinä Fadolla sattui työtapaturma. Sillä oli niin kiihkeä kiire kapulalle, että hyppäsi kerta kaikkaan täysin päin estettä kaataen sen kokonaan. Silti suoritti täysin liikkeen, hyppäsi kaatuneen esteen yli takaisinkin ja luovutus oli mainio. Ressukka. ei onneksi tainnut loukata sen kummemmin. Otin perään pari hyppyä ihan vain seuraten, ja sitten yksi kisamainen hyppynouto, joissa kaikissa jälkimmäisissä hypyissä varmisti todella, että jäi hyppyyn ilmaa ja hyppäsikin kauniisti.

Lace on tehnyt seuraamista (pitkää pätkää ja askelsiirtoja), kaukoja (onnistuvat jo n. viidestä metristä hienosti, välillä kauempaakin), kapulanpitoa sekä puunkierrolla pysäytyksiä. Seisoo hienosti ja nopeasti, maahanmenossa ei mene ekalla käskyllä, mutta kun menee, tippuu salamana :) En yhdistä jatkossa tätä puunkiertoon.

Tunnaria Fadon kanssa vain, ja omaa enemmän kuin muiden kapuloiden kanssa. En saa ruoskittua itseäni sitä reenaamaan usealla kapulalla, kun en koe osaavani :(( Kantsis varmaan kysyä siis viisaammilta ...

Tänään ruutua kummankin kanssa, kummallakin hakusessa paikka, huoh.  Yhden onnistuneemman sain Fadon kanssa, mutta kolmessa vahvistin ihan jotain muuta :( Ei ruutupäivä mammalla tänään :( Seuraamiset hienoa, erit. Fadon kontakti ja käännökset hyviä, ja sivusiirtymisen teki nyt Lacemaisesti jalkaan liimattuna, magee :)

Tasamaanouto kummankin kanssa, hyvät luovutusta myöten. Kaukot pelittää myös hyvin kummallakin!

Tänään oli vierailuilta, työkavereita oli käymässä kahveella terassilla. Kiva turinailta. Heille piti vähän temppuillakin. Rengastemppu oli vähän ruosteessa, mutta löytyi se sieltä - ainakin Fadolta :)