Tänään alkoi Lacen allergian siedätys. Aluksi annetaan minimaalisen vähän ainetta tiheämmin, ja vähitellen lisätään annostusta ja harvennetaan pistoksia. Pistokset annamme kotona nyt itse.

Lace käyttäytyi taas kovin hienosti lääkärillä. Tulee mielellään sinne sisälle. Viime kerralla odotushuoneessa oli lähellä meitä kopassa pupu, ja Lace alkoi ihan oikeasti kuumeta siitä, sillä oli sellainen metsästäjän "haa, riistaa" -ilme päällä, ja se ihan oikeesti alkoi vaania moista kania :) Kani alkoi hakata takajalkojaan kopassansa, omistaja kertoi että ne tekee niin kun suuttuvat. No tällä kerralla oli tosi härdelli, koiria ja kissoja tuli ja meni jatkuvasti odotushuoneessa. Lace istui Karin sylissä pitkät pätkät odotellessa, ja välillä käytiin tutkailemassa nurkkia ja temppuiltiin keitetyn maksan voimalla. Neiti muuten painoi 17,95 kg. 

Keskustassa kun oltiin, ajateltiin hyötyä myös citylenkki :) Mutkien kautta eksyttiinkin Eevan, Pipin ja Leevin kanssa iltalenkille Kalevankankaalle, olipa mukavaa! Sieltä ajeltiin Prismaan herkkuostoksille (riistaherkkuja ym. nam) ja sitten kotiin iltapalalle. Vieläpä oli lelutuokiokin tässä iltatuimaan, hehe, vinkuja ympäri kämppää...

Näinkin voi rapuissa pötkötellä unten mailla:

2035370.jpg