Eilinen ilta meni luennon parissa. Järkkäsin Janitan luennoimaan Takujen agikurssin yhteyteen henkisestä valmentautumisesta kisoihin. Ilta oli elämys. Janita taitaa paitsi sisällön, myös esiintymistaidon ja eri tekniikat, ja osaa käyttää niitä oivasti kuuntelijan mielenkiinnon säilyttämiseksi. Suosittelen lämpimästi kaikille. Ja jos koulutussuunnittelija suosittelee, niin … työni puolesta kiinnitän aina paljon huomiota luennon rakenteeseen, esiintymistaitoon, ja ylipäänsä luennoitsijan taitoon "hurmata" kuulijat. Janita onnistui.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Luento avasi monta ajatusta, ja pani tosissaan miettimään omia esteitä kisoista suoriutumiseen. Seuraavaan tokokokeeseen Fadon kanssa tulen keskittymään ihan eri lailla kuin aiempiin. Tajusin että olen joka kokeessa mokaillut itse meiltä monta monituista tärkeää pistettä. Ja kun kerran Fado tekee parhaansa, on munkin pistettävä kaikki peliin.

 

Kummityttö Anni tuli suoraan luennolta yökylään meille. Katsottiin muutaman kerran Janitan ja Jaakon uusin dvd "Pennusta mestariksi". Siinä oli osa Tuorlassa kuvattuja pätkiä, ja eikös Karppa ja Fadokin vilahtanut jossain taka-alalla agiliitämässä J

 

Tänään ja huomenna olisi ollut Janitan agikurssikin, Lace ja Kari olivat ilmoittautuneet, mutta peruttiin meno että saa Lassen koipi levätä. Sen sijaan urakoitiin pikkuisen pihaa talvikuntoon, ja tein Fadon kanssa metsälenkin. Naaam.