Oltiin Pirkkahallin takana hiekkakentällä kera Kitan ja Hennan. Heti alkuun otin kisamaisen seuraamisen Henna liikkurina. Aluksi kuitenkin ruutumerkit häiriöksi kentälle. Tehtiin niitä kaksi tarkoituksena reenata myöhemmin suoraa ruutuun menoa oli muualla kentällä mitä tahansa. Niin taas kävi että tokomiäs Faramir koomasi seuraamisen alussa pahasti ruutuja. Kun oltiin käännytty ruudusta poispäin, alkoi vasta kunnolla seurata. Ja taas, niinkuin koetilanteissa, jymähti perusasennoissa seisomaan tai puoli-istuvaan asentoon, argh. Olikohan yksi tai kaksi pysähdystä joissa istui kuten piti, muut jäi jumiin :( Otettiin perään vielä toinen seuraamiskaavio, nyt paljon pysähdyksiä, joista osan palkkasin nameilla ruhtinaallisesti, johan istui kaikki muutkin. Reeniä ja palkkaa niistä nyt vain paljon. Näköjään ei riitä, vaikka ollaan ahkerasti reenattukin sivua, käännöksien ja sivuaskelien yhteydessä. Se täytynee yhdistää pitkään suoraan seuraamispätkään, josta tulee palkka istuuduttua?

Seuraamisen palkaksi sitten se ruutu :) Yritin valmistellen fokusoida Farkun katsetta ekaan ruutuun (kysyn missä ruutu ja kehun kun katsoo sitä), mutta niin selvästi pongasi vain sivulla olevan, etten voinut tehdä lähetystä ilman että vein lelun ruutuun. Sen jälkeen upposi tyhjäänkin, ja täydellisen hieno paikka! Tästä isot bileet :) Sitten otettiin sitä toista ruutua... katsahti kerran takaviistoon ekaan ruutuun, en tajua miksi arvelin että lähtisi suoraan eteen... niin, eihän se lähtenyt ... Helpotettiin taas, ja alkoi pelittämään. - Sisäänmenon teki kakkosruutuun sivusta :( Mutta tää oli hyvä reeni.

Kaukoissa jumitti, yllätys yllätys!! (ruutu koiran selän takana). Ei tee sitä yleensä - koskaan. Niinpä. Otettiin toisen kerran jämäkämmillä käskyillä (ja vaihdettiin paikkaa, ruutu posi selän takaa...), ja nyt kaikki vaihdot hyvät. Äääh, täytynee laittaa ruutu pannaan meillä hetkeksi aikaa, rakennella se vain häiriöksi kentälle mutta sitä ei kuitenkaan reenata sitä.

Noudossa kiinnitettiin huomiota perusasennon pysymiseen heiton aikana (joskus nostaa takamustaan jonkin verran), nyt pysyi. Kuulemma kuitenkin kotka-asento oli :) Muuten nouto hyvä palautuksineen.

Sitten vielä paikallamakuu yhdessä Kitan kanssa. Aika 5 min, oltiin Hennan kanssa piilossa ja liikkuri Sami seuraili koiria. Fado oli kerran kääntänyt lonkkaa, kerran heilutellut häntää liikkurille ja kerran katsahtanut selän taa kun siellä joku koira haukkui. Mutta hienosti pysyi (Kita myös), siitä ansaitusti koko Ceasar-purkki napaan, vähänkö Fado oli tärinässä :)) En kai sitten ole huolissani tästä paikallaolosta... huoh ...

Lacekin sai vähän puuhailla. Kaukoja läheltä (yritin kauempaa mutta eteni heti), hyvät ja nopeat vaihdot. Ruudun paikkaa läheltä usea, se alkaa hahmottua, ei palata enää alusta-apuun. Noutoa otettin pitona, sitten pitona seuraten samalla. Pari pureskelematonta suoritusta muistaakseni saatiin siitä.

Kentältä menin mm. Bauhausiin ostoksille, Lace sai tulla sisään mukaan, se on siellä kuin kotonaan. Kotimatkalla pysähdyin Hirvarille ja tehtiin lenkki siellä (Lace remmissä osan aikaa kun ei menty tietä, jota mennessä ei ryynäile). Tähän mennessä iltaa ollaan jo tehty vaikka mitä puutarhahommiakin Fadon kanssa, Lace katselee mieluummin vierestä. Fado on jokaisen lapioniskun kuullessaan välittömästi kiihkeästi kaivamassa apuna, ja jos katkon jotain oksia puskista, se katkoo niitä toisesta päästä mukana. Mun pieni puutarha-apulainen :D - Aina puutarhahommat näemmä yhden juoksuaikaisen nartun hajun voittaa ;)  :)