Viimeinen paimennus oli tänä syksynä sunnuntaina. Huomenna lampaat pääsee päiviltä :(

Vitsit, nyt kummankin elukan kanssa tuntui pienissä pätkissä ihan paimennukselta!! Fado yritti kerran vielä sikailla, mutta keskustelumme jälkeen pelitti taas. Poispäin ajoi maltilla ja nätisti, myös nurkissa malttoi ja oli kuulolla. Pari settiä tehtiin.  Oikealle piti pään hyvin ulospäin,  vasen kaari heikompi eikä niin pullea etenkään lopusta. Lacen kanssa Anne ehdotti että laitetaan lampaat pikkuaitaukseen ja mä koiran kanssa ulkopuolella. Hyvä reeni-idea, juuri ja juuri aloin tajuta miten kannattaa liikkua (ja mitä Anne ohjeilla tarkoitti :). On vaikeeta, heh.  Toinen setti Lacen kanssa isossa aitauksessa, ja paikka paikoin meni jo kivasti! Olin aika liekeissä :) Villapipa vinossa, hiki hatussa, olkapäät lumessa  ja vaatteet märkinä (sataa tuprutti välillä) - ja into piukeena. Jos hyvin käy, meillä on osa aitavärkeistä jo kohta ensi kesää varten :) Paimennuksen jälkeen tehtiin luminen maalaislenkki pitkin leltoja ja metsiä, ihanat lumiset maisemat!

Sunnuntai-iltana saatiin yllätysvieraaksi Karoliina yökylään, olipa huisin hauska juttu!

Eilinen meni lepoasennossa, alan tulla kivasti flunssaan, ja silmätulehdus (tai joku silmävaiva ) päällä. Huomenna lekurille. Vähän tokoiltiin, tapailtiin sitä seuraamisen kontaktia kummankin kanssa sisäreeneinä. Tänään lenkit jäi kyllä lyhyeen, oma olo niin hutera.

Koska oli monella muulla tapaa niiiin hyvä viikon aloitus (sain yllättäviltä asiakastahoilta ihanaa palautetta ja kiitosta työssä, ai miten tuntui kivalta), olin oikeassa moodissa tunnarireeniinkin ;D Kummankin kanssa pelittää hajutyöskentely, voi nääs kuinka olen iloinen. Ensin oman piilotusta parisen kertaa, sitten lisäsin puhtaita pari, ja palkkasin oikean haistelusta. Ensin laitoin oman joukkoon niin että näkivät, sitten vaihtelin sen paikkaa niin etteivät nähneet. Nenä kävi ja aivot raksutti kummallakin hurtalla oikeaan suuntaan. Lacen kanssa täytyy olla tarkkana ettei vie sen hyvää motivaatiota nyt - yhden kerran jostain tyhmästä syystä sanoin ä-ä reenin aikana, eikä Lace meinannut enää mennä kapuloille ollenkaan. Helpotettiin äkkiä+ herkkupalkka, korjasi onneksi tilanteen. Se on niin mahdottoman kuuliainen kaikessa.