Wau, olipa kiva viikonloppu, kun Jade ajoi Mikkelistä laumoineen (Johanna ja Timo & partacollie Peppi)) kylään perjantaista lauantai-iltaan. Ilmakin muuttui saman tien pakkasen puolelle, ja saatiin valkea lumipeite maahan sopivasti vierailun ajaksi J Vieläpä tämä maaseutu näytti parhaan katuvalonsakin, kun sekä perjantai- että lauantai-iltana tosi kaunis kuutamo valaisi koko meidän pihamaan ihan uskomattoman tehokkaasti! Ei kuutamo kyllä tuolta ole vielä koskaan kaupunkioloissa näyttänyt. Upeaa!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koirilla oli arvatenkin kivaa. Hienosti Lasse hyväksyi siskonsa, ja Peppiä vanhempana ihailtiin ihan urakalla. Fado nyt aina naiset ottaa ilolla vastaan J Mutta herrasmiehen elkeet näytti sekin. Turistiin perjantaina niin myöhään kuin suinkin jaksettiin – koiristapa tietenkin suurimmaksi osaksi, mutta oli kiva tutustua muutenkin kivoihin ihmisiin J

 

Lauantaina oli tokohallireenit. Paikallamakuu sujui kaikilta loistavasti, Fadolla totutusti pitkien kuolavanojen kera J Käytiin vuorotellen kutakuinkin kaikki aloliikkeet läpi. Käskytin seuraamisen Lasselle ja Karille, ja sepä olikin ihan hakusessa aluksi!! Lace haahuili miten sattuu, ja Karppa käveli taas sitä "jännityskävelyä". Mehän ollaan kerran aiemmin tehty samoin, mun käskytyksillä. Mutta siitäpä kerrasta jo Lasse on näköjään oivaltanut, että "liikkeelle" tarkoittaa lähtöä – eli se ennakoi lähdön aluksi joka kerta mun sanasta. Hellurei. – No saatiin me lopulta onnistunuttakin pätkää aikaiseksi, loppua kohti parani itse asiassa koko ajan ja Karppa pääsi palkkaamaan hyvää menoa. Ja taas parani jo sillä että Kari otti askeleisiinsa varmuutta ja reippautta.. Hypyssä, liikkeestä seisomisessakin on vielä hiottavaa, mutta hyvällä mallilla jo. Hypyn lopussa samoin kuin seisomisen lopussa meinaa kääntyillä Karin palatessa luokse. Toistoa vaan tähän kohtaan, ja malttia kovasti kummallekin J Maahanmeno on loistava, samoin kuin luoksetulo.

 

1155752.jpg

Kaikki keskittyvät!

 

1155751.jpg

 Johanna ja Peppi.

 

Jade oli tosi reipas oppilas myös, ja hurjan taitava! Ovatkin menossa päivää ennen Lacea kokeisiin. Innokkuus näkyi siinäkin että Jade kestää tosi paljon toistoja. Seuraamisesta tulee hyvä kun skarppaavat vähän paikkaa vielä. Wau, siskoa oli ylpeä katsella!

 

Fadon kanssa otin seuraamista, ja Johannan ja Karpan kommentit oli että vauhtia tarvitaan multa lisää. Olenpa sen ennenkin kuullut, mutta eipä vaan muistu mieleen silloin kun tarvis :/ Ohjattu ok, vien vielä merkille. Yhtään kertaa ei ole vielä yrittänytkään väärään suuntaan tai keskelle. Ja tää on Fadosta ihan sikajännää. Hyvä.

 

Tokoilujen päälle käytiin vielä reipas metsälenkki ja syötiin, ennen kuin vieraamme läksivät pyryn sekaan ajamaan kotia kohti. Iso kiitos käynnistä, piristitte meidän viikonloppua!

 

1155750.jpg

Siskokset.

 

Sunnuntaina kävin Lacen ja Farkun kanssa pyörimässä kaupungilla, mm. tallipihalla ihmelteltiin joulutoria, karusellia, ja hevosia, isoa ja ponia. Ponia Lace taisi luulla koiraksi J Lapset on ihania, ne tuntuu vievän Lassen sydämen täysin kun näkee niitä.