SPeKL:n vuosikokous eilen Hesassa, joten koko päivä meni siihen. Aromäkeläiset stadissa J

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olin myös kuskina (luoja varjelkoon, en ole vielä koskaan noin töppäillyt liikenteessä kuin tällä reissulla) muulle porukalle, jossa osa jäi perään vielä hallituksen kokoukseen. Me Sannan ja koirien kanssa seikkailtiin Hesaa ristiin rastiin. Ja Lace pääsi pulikoimaan!! Iso kiitos Tarmolle, kun kutsui meidät allasvuorolleen Hyvinkään koirakylpylään. Olipa nastaa!!  Alku aina hankalaa, aika pian Lasse kuitenkin äkkäsi mistä on kyse, ja sitten loikalla altaaseen ja aikamoista haipakkaa päästä päähän sitä. Kelluva frisbeekään ei ollut välillä mistään kotoisin, kun altaan päässä käännyttiin - ja uimaan vain taas! Suosittelen tätä touhua kyllä lämpimästi kaikille, me jäätiin kerrasta nalkkiin.

 

Lacen ja Tarmon tapaaminen oli aika hauska. Lace osoitti kyllä selvästi että on hyvin tuttu velipoika kyseessä, sen touhu oli ihan poikkeuksellista muihin koiratapaamisiin nähden. Pyöri, alistui, irvisti (tai hymyili, ota tuosta sitten selvää), häntä heilui ja pylly pyöri ja samalla oltiin tiukkaa tätiä. Oikein Loirimainen esitys taas J Tarmo oli kyllä komea – pään ja turkin koko mm. kolminkertainen Laceen verrattuna. Ja tietty ihan pro jo altaassa toimimaan. Lacella oli kyllä enemmän kuin mukavaa, kuivatellessakin se suorastaan rimpuili päästäkseen takaisin, mitä se ei yleensä tee.

 

Fado sitten yllätti. Ajattelin antaa senkin lopussa kokeilla muutaman uintivedon altaan päästä päähän. Mutta Fadopa ei uskaltautunut altaaseen mustaa ramppia pitkin. Ja aikaa oli niin vähän, etten ehtinyt sen kanssa tsombaamaan. Ens kerralla täytyy laittaa itelle sellaiset vaatteet että voi vähän kahlata, Fado tulee kyllä perässä, se saa luoton päälle sillä. -Odotin kyllä että käy toisinpäin, että Lace arpoo enemmän… Fado rassukka, sen teki TOSI paljon mieli mukaan. Ja siksipä se sitten vinkui koko loppuajan tosi ärsyttävästi, kun hermo meni. Ja Lace sai ihan kauhean kohtauksen kun sen piti odottaa Fadon yrityksen ajan sivussa. Huoh. Toivottavasti emme saaneet heti ekasta kerrasta porttikieltoa paikkaan käytöksemme takia! Ensi kerralla hallitumpi kokonaisuus. Mutta kun emäntäkin oli ihan sukat sekaisin innosta!

 

Kiitos Sannalle tosi paljon seurasta, ja koirantalutus- ym. avusta. Oli kiva päivä, vaikka porhalsinkin autolla muutamaan otteeseen kuin villissä lännessä L

 

1389772.jpg