Viikonloppu ei olisi paremmin voinut alkaa. Anni ja Nelli teki yllätyshyökkäyksen Aromäkeen heti perjantai-iltana. Kiva yllätys! Auringonlaskussa kävimme lampailla. Fado teki pitkän haun, mistä lie metsäsaarekkeen takaa. Niin maltilla sieltä pellon horisontista nousi lampaat rauhassa köpötellen :) Hyvin toi, ja parin pyöräyttämisen jälkeen saatiin lampaat reeniaitaukseen.

Eilen kävin jopa koiranäyttelyssä =:O Viitsin mennä, kun metsästin yhtä ainutta huippupallonarua joka on omistettu, ostin sen joskus Pirkkahallista. Eihän sellaista löytynyt, mutta koirille herkkuja tarttui kyllä matkaan. On noista näyttelyistä ihan iloakin: saatiin tehtyä paikallamakuut koira- ja ihmisvirran seassa Pirkkahallin pääovella. Lacelle muutama vahvistava ja kaksi lyhytkestoista piilomakuuta jackpotilla. Täytyy sille muistutella näitä... Fadolle pidempi piilomakuu, jackpot tietysti kanssa. Hyvin molemmilta. Lacen kanssa tein vielä muutaman kaukon vaihdon n. kolmesta metristä siinä ovella, vaihto ja palkka. Aivan loistavia.

Illalla piti tehdä puutarhahommia ja vielä tokoilla, mutta meni koirien harjaukseksi ja auringosta nauttimiseksi. Paimentamassa piipahdettiin ihan lyhyesti vaan. Emäntä teki herkkuruokaa jonka seurauksena nukahti sohvalle iltapuolella nukkuen makoisasti univelkojaan pois. Mutta eipä hätää vaikka ovet on silloinkin sepposen selällään, kun on kaksi pätevää vahtia: toinen nukkuu ihan aina kyljessä jos mahdollista, ja toinen hoitelee vakipaikaltaan ovenrapulta pihan vartioinnin :)


Ihan must-paikka Lacelle pitkin päivää. Että se nauttii avoimesta ovesta ja kesästä <3