Keskiviikkona oli Lacella harjoituskoe, sitä silmällä pitäen ollaanko kykeneviä keväällä peruskokeeseen (kyllä, luit ihan oikein...). Ei mennyt putkeen. Paitsi että mä en ollut ollenkaan oikeassa moodissa, ei Lacekään ollut vielä kokeen tasolla osaamisessaan. Etsimisessä ei ollut ongelmaa, kaikilla maaleilla se oli käynyt, ja jotain jopa siitä matkan varrella luinkin, mutta yhden ainoastaan se tuli ilmaisemaan niin, että edes ilmaisuksi pystyin lukemaan. Pepusta mun työskentely, mun fiilis ja mun jälkitunteet. Ei siitä sen enempää.  Meidän kouluttaja-testaaja Eeva jaksoi mua tsempata, ihmenainen :) -kiitos! Fadolle tein sitten kaksi ihan lyhyttä perusilmaisureeniä, poitsu oli innoissaan ja hyvä.

Otettiin koko sakki reenien päälle autoista ja tehtiin lenkki. Mukana siis Fadon suuri idoli ;) Elppis, Pippi ja Leevi, Venla ja Viivi sekä Siru, Fado ja Lace. Oli kivaa!

Perjantaina alkoi puusavotta, talven puut vajaan pinoon (tai oikeastaan vasta osa niistä...). Heta-ystävä tuli avuksi. Alkuun tietysti tunnin reippailu koirien kanssa pellolla ja metsässä. Meidän sakemannikaverit Reco ja Rina sekä Fado ja Lace, vanhat kaverukset koossa, ja mainiota seuraa olikin!! Kiitos meillä käynnistä, päivä oli tosi mukava, ja ne puutkin hävis varastoon ihan huomaamatta siinä turistessa :)

Lauantai-iltana oli vuorossa Takujen hallitokot Nokialla. Koska mun tokomoodi on aika lailla hukassa, päätin tehdä vain Lacen kanssa jotain helppoa ja kivaa, joka piristäisi muakin. Siispä muutama nouto ja seuraamista. Ai niin ja paikallamakuu heti aluksi, ihan perussellainen ja vieläpä lyhyt, josta Lace silti nousi tutkimaan uutta hienoa hallin tekonurmea. Fadon kanssa en korkannut vielä mitään tokojuttuja, se sai tyytyä lenkkiin ja kotitemppuiluun.

Tänään aamusta lähdimme Annin ja Nellin kanssa Vuorentaustan lenkille. Anni vähän tokoili aluksi, kivannäköistä noutoa ja luovutusta, hyvä hyvä. Lopuksi teimme Nellille ilmaisureenejä, Anni halusi kokeilla. Nelli oli innoissaaan. Tehtiin muutama perusilmaisureeni Fadollekin, olivat ihan jees.