Tänään on näköjään Lassen nimpparipäivä ;D

Niin, otsikon mukaan: meillä Jumesniemessä ollaan himotrendikkäitä. Me kun harrastetaan nykyään homingia kovasti. Nytkin viikonloppu on mennyt marjashowssa, vadelmia on poimittu ja keitetty osa hilloksi, mustikassa on käyty ja leivottu ja pyöritelty lihapullia iso kasa. Ja siivottu ja hoidettu puutarhaa, leikattu nurmikkoa sun muuta. Heh, sellaista.

Viikonlopun aikana nähtiin monta eläintä: pöllämistynyt rastas, sammakko, supikoira, kissa, ikkunaan törmännyt kuollut sirkku - ja chihu. Meillä kävi sosiaalistumassa ja vattuja keräämässä 8-kuukautinen chihuahua Minni perheensä kanssa. Fado oli vähän purjeessa sen kanssa, se kun oli aika topakka neiti; meidän tohvelisankari näki parhaaksi liikuskella mun mukana vattupuskissa, ei oikein tiennyt mitä noin pienen kanssa voisi puuhailla. Lacea ei olis voinut vähempää kiinnostaa, se halusi vain tokoilla. Nimittäin tokoiltiinkin sitten vähän, Minnin omistajat olivat kovin innoissaan tottelevaisuusperusteista joten käytiin niitä vähän läpi. Tulipa siinä reenattua omatkin koirat samalla.

Onneksi ihmisen elämässä on vielä nämä viikonloput ja vapaat illat. Muuten loppuis elämä tähän että joutuu töissä olemaan päivät. Haluaisin vaan harrastella tota homingia :)

Vielä yksi mielenkiintoinen linkki, kiitsa Jari tästä!

Bordercollie on koirien Einstein