Heta tuli hieromaan Fadon uudestaan. Nyt(kin) Fado nautti todella käsittelystä, varsinkin venytykset tuntuivat näyttävän tosi makeilta. Paikat saatiin aika kivan pehmeiksi jo. Lacen iloksi myös Rina tuli autosta ulos taas! Ne riekkuivat taas iloissaan keskenään pihalla.

Lacen juoksu on mennyt tähän asti tosi helposti. Lace hoitaa homman siististi, ja pitää Fadon kurissa meidän puolesta :)) Totta puhuen, Fado on käyttäytynyt tosi maltillisesti, välillä ihan meinaa unohtaa että rinsessalla on juoksuaika. No, odotellaan niitä tärppipäiviä innolla..

Lace on tuhrannut kotona edelleen päivisin paikkoja remonttiin, kaikenlaista kummaa ja vallatonta :(( Alkaa meidän alakerta olla aika pelkistetty ... Tänään uhkasin sitä jo, että jos ei lopeta, soitan kohta Janitalle!! ;)

Ai niin, eilen oltiin järkkäämässä etsintäkoiranäytös Kaukajärven ala-asteella. Fadon kanssa vedettiin juonto TSEn toiminnasta, esiteltiin kaverikoirat Tiitu, Luka ja Viivi, ja annettiin lopuksi ilmaisunäytös. Lapsia nähtiin tooosi paljon, mistä Fado nautti suunnattomasti!

Viikonloppuna on Karpalla ja Lacella Oreniuksen Juhan ja Annan agikurssi, tulevat Takulaisia kurssittamaan. Saas nähdä mimmoinen on.