Lace ontuu taas :((((( Nyt oikeaa etujalkaa. Ei kyllä tuon likan paikat kestä sitä vauhtia mitä pää ja jalat vie. Levon jälkeen konkkaa jalkaa muutaman askeleen ajan, muuten ei näyttäisi tahtia haittaavan jos vain pääsisi ryynäämään miten haluaa. Niinpä niin. Jos vain pääsisi. Ortopedimme on lomalla, eläinlääkäriaika saatiin ensi keskiviikolle. Fadokin oksenteli parina päivän safkan pihalle. Mutusti kyllä mädäntynyttä piilostaan kaivamaansa luuta, tiedä sitten siitäkö johtui.

Muuten viikko on mennyt - puutarhassa keikkuessa. Tiistai-iltana likkaporukalla pidettiin pajutyökurssi, Susanna-ope neuvoi miten tehdään kukkatuki. Hienoja tuli! Fado veti koko illan innolla kaverikoirien (Sohvi, Rane ja Pompe) kanssa pitkin tannerta, Lace pysytteli enimmäkseen sisällä koipensa takia. Sain oikein kipinän pajutöihin, seuraavaksi valmistuu vielä toinen kukkatuki ja sitten ehkä teen aurinkosuojan pajuista koirille pihaan :))

1242981145_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen Lace pääsi mukaan peräkonttikirppikselle myymään meidän roinaa. Oli sopivaa vauhditonta äksöniä sille tuon koiven kanssa. Pari heppua kysyi millä hinnalla koira auton vierestä lähtee, mutta eihän meidän rinsessa ole rahalla ostettavissa. Yksi pikkutyttö rapsutteli Lacea loppukirppiksen ajan, niistä tuli ihan hyvät ystävät - taisi tytön koirakuume nousta aimoharppauksen.

Ai pitäisikö kirjoittaa reeneistäkin jotain? Tjaa. Tokoa ei olla otettu sitten neljään päivään, ei niin minkäänlaista. Näinhän se voittaja etenee juu... Etsintäreenitkin peruin keskiviikolta kun olin pienessä kuumeessa. Kaikki me jostain vähän puolikuntoisia, siinä mielentilassa ei ole mukava reenata. Pian mennään ulos piilottamaan omaa ja seuraamaan, kun aurinkokin pilkistää pilvien takaa.