Lauantain tokoreissu sitten peruuntuu meiltä :( Fado-poika joutui tänään lekurille, jossa eilen illalla huomaamani vaiva selvisi: stimulaatiosta johtuva suurentunut eturauhanen, johon saatiin hormonipistos. Lisäksi virtsanäytteen viljelytuloksen mukaan saadaan vielä antibioottikuuri huomenna jos näyttää olevan tarpeen. Virtsanäytteen tulosten takia joudutaan myös kontrollivirtsanäyte viemään parin viikon päästä, toivotaan että kaikki on silloin kunnossa.  Nyt virtsassa näkyi jotain joka sinne ei kuulu (bilirubiini), ja joka liittyy jotenkin maksan toimintaan?! Toki huolestuin. Ketäs minä murehtisin jos en näitä silmäteriäni? No, tässä vaiheessa vaiva on parantuvaa laatua, onneksi.

Tää päivä alkoi muutenkin jo aamusta asti huonosti. Vielä eläinlääkärikin ensi töikseen aloitti yleistutkimuksen lyysäämällä Fadon silmää ja sanoi että hei, täällähän on jokin varjostuma ... ja sitten pimeässä totesi että väärä hälytys, ihan kunnossa ovat, valo heijasti vain jotenkin silmään. Toisen kerran vastaanotolla pomppasi vähän sydän syrjälleen, kun hormonihoidosta sanoivat että karenssiaika olisi puoli vuotta ... siinä se kisakesä ... olikin sitten 28 vrk, huh. Päästään me nyt sitten - näillä näkymin - SM-tokoiluihin mukaan juuri ja juuri.

Otin Fadon jo aamusta töihin mukaan, kun en vielä tiennyt mihin aikaan saan lekuriajan. Työpaikan parkkipaikalla sitten jakussa ja korkkareissa yritin loikkia koiran perässä ottamassa jääkukkapakastusrasiaan sitä virtsanäytettä, ainut rasia joka työpaikalta löytyi .. saatiin taas aikamoisia katseita aikaan ohikulkijoissa  ... ja sitten kun olin vihdoin saanut sitä kerättyä tarpeeksi, Fadon jalka loikkasi suoraan purkkiin, argh, ja ne roiskui mun jakulle, p-kele.

Eipä "stimulaatio-Lasse" taida tajuta mitä saa Farkkuparalle aikaan. Ihan rennosti tämäkin juoksu on muuten mennyt. Oon voinut pitää koko juoksun ajan irti koiria pihalla ollessani. Lace huolehtii tosi topakasti pyllyn maahan jos Fado yrittää lähestyä - päälle vielä kotkankatse, niin eipä siihen tee Fadon enää mieli mennä :) Mutta eihän niitä silti silmistään voi päästää :)

No, olihan taas päivä. Kaiken sohlauksen jälkeen käytiin dallailemassa kivoissa paikoissa, kuten M&M:ssä, ja sen jälkeen eksyttiin istumaan rannalle, Fado kahlaili, ja sen jälkeen otin sen syliin - mitäs väliä niillä jakulla ja vaatteilla enää... Mielessä oli niin huoli koirista kuin viimeaikaisia muille tapahtuneita surullisia asioitakin. Siinä Fado sylissä itkeä tirautin - en tiedä edes mille. Kaikelle kai, vaihteeksi.

Alkuviikon tokoilut on menneet suunnitelmien mukaan. Fado on keskittynyt täysillä kaikkeen, ja toiminut tosi hyvin, vaikka hemaiseva stimulaatio on istunut nurtsin reunalla seurailemassa meidän reenejä. Mutta eilinen etsintäreeni ei sitten toiminut :( Juuri ennen reenin alkua huomasin Farkun vaivan, saattoi tietysti se vaikuttaa reenailuumme. Mutta siis kaksi maalimiestä, ekalla kävi laimeasti ja lähti haamuilemaan ihan muualle, jouduin auttamaan että meni uudestaan, ja kutsumaan ilmaisulle =:o Toinen oli vähän parempi. Mutta normaali Fado ei ollut, pitkänenä ei toiminut, ja koira oli tosi poissaoleva. Lacen jätin suosista kotiin reenin ajaksi. Näin tällä kertaa. Ensi kerralla toivottavasti paremmin.