Reenisuunnitelmassa on - suunnilleen - pysytty :) No, jotkut aamutunnarireenit on ehkä jääneet väliin... On käyty sekä Takujen kentällä että Tullin nurtsilla pyörimässä. Motivaatio Fadolla erittäinkin kohdallaan myös häiriöympäristössä, hyvä juttu. Ollaan niin paljon reenattu nyt kotosalla... Mihinkäs tästä viitsisi lähteä, kun nurmikkoa riittää... toissapäivänä leikkasin sitä viis ja puoli tuntia päältäajettavalla Stigalla...

Koipilääkärissä käytiin viime keskiviikkona, eikä Lacesta löytynyt selkeitä aristuksia tai vaivaavaa kohtaa. Eli mitään dramaattista ei pitäisi olla.. Levossa nyt kuitenkin ollaan ja Rimadylkuurilla, juhannusviikolla mennään kuvauksiin kun varsinainen ortopedimme palaa lomaltaan. Silloin sitten myös viralliset kuvat saman tien. Ontumaa tai muuta en ole havainnut nyt viikkoon, viime keskiviikkona viimeksi käveli epäpuhtaasti iltasella, kun päästin sen liikaa ryynäämään :((

Lacella alkoi perjantaina juoksut. Fado reagoi nyt vielä vähemmän niihin kuin edellisten juoksujen alussa. Saa nähdä miten sitten tärppipäivinä. Toistaiseksi nämä päivät on elelty taas ihan normaalisti. Lace otti saman tien rinsessa-vaihteen päälle, ei voi ryynätä Fadon kanssa yhtään ei, muutenhan se Mies voi alkaa elätellä toiveita!

Lacen kanssa olen reenannut aina myös jotain pientä, ei ryynäämistä jalan levon takia. Itse asiassa joka päivä ollaan hiottu perusasentoa käännöksillä, ja on kyllä parantunut tosi paljon! Sivuaskeleet menee jo aika kivasti, loikkaa vain niiiin vauhdilla vasemman askelissa pois alta, vähän turhan hektisesti... Myös päivittäin "purematta paras-reenejä" eri kapuloilla, etenee tämäkin. Fadon kanssa samat.

Yhtenä päivänä huviteltiin ohjatun suunnilla. Ensin Lace. Sen into tähän on jotain ihan hullua. Kolmannella kerralla se juoksi ite "merkille" (ei sitä siis toki vielä oo) odottamaan taas uutta käskyä :) -No Fado taasen: lähes joka kerta kun sen lähetin, se teki ensin pyörähdyksen itsensä  ympäri ja sitten vasta sellaisella "pirskules sehän sanokin vasen!" -ilmeellä äkkiä osoittamaani alustaa kohti :)

Eilen oltiin TSE:n järjestämänä tutustumassa Poliisimuseon Haista ite - poliisikoira 100 vuotta -näyttelyyn. Ekstrana meille esittäytyi myös poliisikoiralaitoksen henkilö koiransa kanssa. Tosi mielenkiintoinen ilta!