... laskeneet etukäteen, paljonko saattais tokokokeista herua pisteitä? Mä laskin tänään Lacen ja mun tulevan lauantain SM-tokoilun tulosarvion: ensin pahimman mukaan, ja toisen tulosarvion, jos sattuma korjaisi osan pottia ( joka on siis sattumaa, ei osaamista tällä kertaa): Eikä päästä kyllä kummallakaan palkinnoille :)  -  Mutta meitä ei haittaa, sillä yksi meille tärkeä tavoite toteutuu kuitenkin: me ollaan taas kahden ja puolen vuoden paussin jälkeen ylipäänsä korkattu kokeet!! Kyllä me tämän kesän aikana vielä nekin liikkeet hanskataan, joita ei keretä näihin skaboihin saada kuntoon. Ja sitten uusiksi vaan koittamaan. Tokihan tämä Takujen joukkueelle on mälsää, että ollaan näin keskeneräisinä mukana. Mutta teemme parhaamme.

Tänään ja eilen jäi vallan kaikki reenaamiset. Lauantai meni Annin lakkiaisissa, oli hienot bileet ja kaunis ylioppilas! Eilen siivosin terassin kesäkuntoon, tein puutarhahommia. leikkasin nurmikon ja hain paljon kesäisiä luonnonkukkia kaunistamaan terassia :) Kielot, nam!

Eilen käväisi mutsi ja velikin ohikulkumatkallaan Aromäessä. Vein äiteen rollaattorinsa kanssa istuskelemaan tonne mun vajan viereen, sieltä näkee lampaat, ja toin Fadon kanssa ne siihen aidan viereen vähäksi aikaa ihmeteltäväksi. Ei tehty mitään sen kummempaa, kun on menossa se hellehuippu.

Nyt olen taas iskenyt kasvihuoneen kimppuun. Pakko laittaa tähän ennen ja jälkeen -kuvat, kun olen juuri kuusi ja puoli tuntia maalannut sitä. Lauantaina revin sen ruman pressun katosta, jotta sain kattolaudatkin maalattua kunnolla. Nyt sitten vain katto-ostoksille :)

On se rujo ...

Mutta hei, kohenihan se jo vähän sentään!!!

Haen lammaspellolta lisää sileitä kiviä, aion tehdän niistä tuon "lattian". Saa nähdä mitä saan aikaiseksi. Näette sitten!

Hyvää yötä!