Juhannus sitten oli ja meni. Anni ja Nelli kotiutuivat torstaiaamuna, ja torstai-illasta lähtien oikeastaan nyhräsin puutarhassa koko sen juhannuksen mitä runsailta sateilta (ja peukalon kokoisilta rakeilta!) mahdollistui. Kari leikkasi torstaina nurmikon hienoksi, ja minä uurastin kukkapenkkejä yms. kuntoon. Niin ja istutin kesäkukat ja tomaatit, vihdoinkin. Ja lisäksi meillä komeilee nyt uunituore sinivalkoinen A-estekin pihalla J Ilmat vaihtelivat ukkosjyrinästä auringonpaisteeseen usean kerran päivissä, joten saatiin jyrinätreeniä Fadolle. Lace ei reagoi edelleenkään jyrinöihin, ja Fadokin on tosi paljon siedättynyt. Vain lähelle tulevat jyrinät siirryttiin kokemaan sisälle.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantaina Kari kävi uittamassa koirat. Sillä välin saatiinkin yllätysvieras, mun veli tuli Karkin porokoirien kanssa käväisemään. Tässä meidän juhannusvieraat (Aamu-äitee ite ja Pupsi-poika) nauttimassa juhannusherkuistaan:

 

 

1679719.jpg

 

Tänään käytiin eteläpuistossa mielikuvareenailemassa, kun Lassen koe on siellä viikon päästä. Jyrisi ja salamoi kun rantaan päästiin, mutta jo hetken päästä taas paistoi. Otettiin paikallamakuuta piilolla, mä seurasin autosta tilannetta. Ekan kerran Lace nousi seisomaan Karin kävellessä poispäin!! Kiva kiva, viikkoa ennen koetta… Helpotettiin että saatiin onnistunut suoritus. Koko session lopuksi otettiin vasta täyspitkä aika piilolla, nyt pysyi hyvin ja oli varman oloinen koko ajan. Reenattiin kisamaisina paloina pari kolme liikettä kerrallaan. Pahin oli kai Karin kävely seuraamisessa vinoon (!!) mutta sekin saatiin treenattua suoraksi. Fadon kanssa tein kolme ruutua, kaksi lelu ruudussa ja yhden ilman. Ilman lelua oli super! Sitten uudet uimalelut autosta ja Pyynikin rantaan uiskentelemaan.