Tänään laitoin etsintäharkkojen tavoitteeksi hallinta, toistot ja takaapäin ilmaisu J. Viis ilmaisua kaikkiaan, Keskisenkulmalla oltiin. Halusin kaksi ensin ihan "kentällä". Ekalla namipalkka, toisella lelu. Nämä meni loistavasti ja ilman minkäänlaista epäröintiä. Otin myös tänään Fadon autosta ulos oleilemaan jo kun ohjeistin maalimiehiä, en halunnut nyt sitä Suoraan autosta metsään täysillä -tapaa.

 

Näiden kahden jälkeen lähetettiin vielä kolme maalimiestä polun varsille n. 30-50 m polusta eri puolille. Otin hallintaosuuden niin, että kävelin Fado lähellä liivi päällä irti ensimmäisen maalimiehen ohi polulla (näin siis mihin hän meni). Sitten lähetys etsimään, vielä varmistaen että menee tämän maalimiehen suuntaan, jolloin siis, kun mun liike jatkui polkua, Fadon täytyi tulla takaapäin ilmaisulle. Avot, eipä ekalla toiminut!! Tätä arvelinkin. Fado juoksi mun ohi, viisasin kädellä uudelleen maalimiehen suuntaan ja jatkoin taas matkaa. Tällä kertaa tuli ilmaisemaan hienosti! Neljännen ilmaisi hienosti. Viimeisessä näin missä maalimies oli. Ajattelin kutsua Fadon luo ihan vain hallinta mielessä, mutta samalla se saikin vainut ukosta ja ryntäsi sen luo. Kävelin taas maalimiehestä poispäin, ja Fado kurvasi lujaa takaapäin mun ohi, kaarsi suoraan uudestaan maalimiehelle, ja tuli hienosti ilmaisemaan. Sen verran helpotin sen tuloa että olin pysähtynyt, mutta edelleen selkä maalimieheen päin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mun liikesuunnalla on siis jotain vaikutusta ilmaisuun !? Höh.... Ja taisi tulla todistettua, etten pysty kutsumaan Fadoa maalimieheltä pois, eli en voi tehdä hallaa sillä että kutsun väärällä hetkellä sitä, se painaa kyllä molarille jos löytö on jo varma, sanoin minä mitä vaan. Hyvä niin.

Hyvät reenit, oikein monessa mielessä. Näitä aatoksia mutustelen nyt.

Hyttysiä oli sitten ihan s-tanasti!! Täällä saunasta tulleena ja yöpalan syöneenä kirjoittelen otsa ja ohimot täynnä punaisia puremia kuin vesirokossa L L L

 

Lasse se oli loikkinut Karin kanssa tänään 50-senttisiä esteitä oikein hyvin kuulemma, ja rata muutenkin sujunut. Uimassakin olivat käyneet taas huuhtomassa agilitykentän pölyt.