Pakko kirjoittaa vielä tänne, vaikka kello on jo sata ja aamulla vielä töihin meno.

Fadon verikoetulokset oli ihan normaalit, eli EI VAARAA sisäelinsairauksien kanssa!!!! Jihuu, jippii, jes jes jes! Kesän lopulla tsekataan vielä virtsakoe, mutta siitä ei siis nyt tarvi olla sen enempää huolissaan, koskapa verikokeessa ei mitään kurjaa ilmennyt.

Siitäpä erittäin iloisella mielellä rallateltiin Lempäälään hälytysryhmän reeniin Farkku-pojan kanssa. Lace oli mulla töissä taas päivän, sillä oli siinä äksöniä joten se jäi kotiin vuorostaan illaksi.

Ja Fadon reeni meni loistavasti!! Yllättävän pian etsintäalueellemme siirryttyämme löytyi maalimies, ja ilmaisu oli kerrassaan loistava& erittäin innokas. Viime kertahan meillä oli ihan haahuilua, ja siitäkin jo parisen viikkoa, joten jännitti miten käy. Alue oli Turuntien ja järven välissä, ja tuli testattua sekin, että Fado tekee hyvin töitä vaikka uintimahdollisuus on vieressä. Toki pulahtamassakin poikettiin, liivit vain pois ja pari varvia vedessä :) Alueellamme oli eksyneenä vielä miniAnnekin haalareihin puettuna, siitä saatiin apuvihi olinpaikkoineen, ja tsekattiin sitten vielä sekin. Parin metrin päähän Fado pääsi ennenkuin haistoi nuken. Se sai hirveän hepulin, häntä vipotti ja se yritti selvästi kaivella jostain oikeaa ihmistä... ja sitten otti ja ilmaisi nuken loistavasti, minä seisoin kahden metrin päässä nukesta myös :) Jalkapallo löytyi kassista taas palkaksi.

Alue oli kivasti erilainen ja haastava kuin normireeneissä, muita ihmisiä liikkui alueella myös, liinassa piti tarkistaa teiden läheisyydet turvallisuuden takia, ja ilmakin oli mitä paahtavin. Monta uutta juttua, eli reeniksi tosi oiva. Kiitos Susanna, Riitta ja muut reenikaverit.

Ai että olen onnellinen! Kiitos ihanille ystäville, niin moni ehti jo olla Farkun terveydestä minun lisäkseni huolissaan! Nyt toivotaan vielä että Lassen jalkakin pysyy tässä kunnossa!