Emmepä vieläkään oo päässeet tokoilusta oikein kiinni. Mutta lenkkeilystä kyllä, ihana lenkkeillä kun ilmat on raikkaampia.  

Viime etsintäreeneissä Lacelle kolme toistoa perusilmaisua, loppua kohti parani koko ajan, ja viimeinen oli jo oikein kelvollinen suoritus. Päälle yksi suorapalkka metsään. Hyvä Lace! Fadolle otettiin tällä kertaa tyhjä alue ja pelkkää hallintaa. Ihmetys oli ilmiselvä kun ei mitään hommaa ollutkaan. Arvasin oikein, eipä aikaakaan kun Fado jo rauhoittui alkukiitämisestä partioimaan normaalia vauhtiaan. Mielenkiintoinen reeni.

Eilen oli Anne ja Hanna koirineen kyläilemässä, ja tehtiin kuuden koiran voimalla pikku peltolenkki raikkaassa säässä, ja päälle vielä kahviteltiin.  Kiva päivä. Perjantaista lauantaihin koirat oli Karpalla yökylässä, kun mulla meni Ypäjällä Suomenratsujen kuninkaallisissa koko lauantai (työreissu). Olivat kuulemma päässeet tivoliinkin ;D - heh -

Tänä aamuna kävin Lacen kanssa näyttäytymässä eläinlääkärissä, kun sillä uhkaa taas iho-ongelmat. Lacehan on kasvattanut hurjan paksun ja komean  karvapeitteen, erityisesti takapäähän, jossa syksyn märillä mielellään muhii kosteus - etenkin jos joka lenkillä ehditään läväyttää makuulle kaiken maailman savilätäköihin :(( No, näytteen mukaan tulehdusreaktio iholla oli, joten antibiootti, toisenlaista lääkeshampoota ja suihkutettavaa kortisoniliuosta jos tarpeen. Jos ei näillä taltu, harkitaan uusi verinäyte ja siedätystä uudestaan...  Sain pisteitä hyvästä huollosta kun kerroin systeemejäni, päivittäistä harjaamista, putsaamista, ihon läpikäyntiä ja tarkkaa kuivattamista kosteiden juttujen jälkeen (uinnit)  ym. Turkin hoito on ihan toista tollasen ongelmaisen kanssa, Fadolla riittää kerran pari viikossa harjaus mainiosti. Olisipa hyvä jos näin päästäisiin välttämään sellaiset pahat ihotulehdukset kuin viime syksynä oli.