Vähän taas laahaa päivitykset, kun päivät menee työkiireissä. Elokuisia kesäilmoja on yritetty ahmia nauttien. Marjastus on vielä jatkunut. Annia ja Nelliä nähtiin toissaviikolla, edellisenä viikonloppuna talkoiltiin Takujen kisoissa sunnuntai.

Viime viikolla päästiin vihdoin hakureeneihinkin luvattoman pitkän kesäpaussin jälkeen. Lacella oli heti etsintävuoro. Tyttö tekikin oikein kivasti töitä, ja mä osasin aika kivasti sen liikkeitä tulkita. Hyvin siis alkoi. Fadolla oli niin järkky into töihin, ettei meinannut housuissaan pysyä. Ilmaisut tooosi innokkaat ja vahvat. Hyvä mun koissut :) Tämän viikon reeneissä tein molemmille ilmaisureenit. Lacella löytyi ilmaisu hyvin ottaen huomioon paussin, samoin Fado teki hyvää työtä, ja oli yhä niiiin innokas hommiin. Mutta hienot ilmaisut!

Eilen saatiin mieleinen puhelinsoitto: päästiin tutustumaan Aijan&Jarin uuteen Vauhtiin=Albin 25. Vautsi mikä Vauhti, komea kuin mikä! Saatetaan mekin joskus päästä sillä seilaamaan, jos hyvin käyttäydytään :))

Pian alkaa tehostettu tunnarireeni meillä :)