Saatiin luminen viikonloppu, kiva kiva. Metsälenkkejä, peltolenkkejä, riekkumista pihalla - koirilla on ollut hauskaa. Fado raahas "puun" pellolta kotipihaan, ja sille on käyty ärjymässä nyt yhtä mittaa. Lace tietysti saa kiksit siitä ja laukkaisi ympäri pihaa taas, sitä vinttikoiramenoa. Se täytyy aina herättää siitä euforiasta ja kutsua pois jotta juoksu loppuu.

Lauantaina hallivuoro, ja tällä kertaa oltiinkin ahkeria koko sakki. Fadon kanssa seuraamista, erityisesti sivulletuloa ja käännöksiä sekä tempoja. Nämä kaikki hyvät. Ruudun koetin nyt kylmiltään suoraan lähettämällä, kaksi kertaa meni "missä ihmeessä se taas olikaan" -meiningillä, oikealta reilusti kiertäen. Näistä kävin vaan toteamassa, että hyvähän se että motivaatiota löytyy... Kolmas oli miltei suora ruutuun meno, ja lelu lensi palkaksi. Otin vielä merkaten ruudun yhden kerran, ja se tosi hyvä.

Ohjattu sujuu kivasti, käsimerkit on Fadolle aina ollut helppoja. Vielä olen silti ottanut yhden kapulan kerrallaan, nyt eka kerran vasenta, ja loppu vauhtinoutona. Tosi jees, tää on Farkun mielestä ihan tosi kivaa! Luoksetulossa mun pitäisi päättää nyt kumman teen, eteentulona vai suoraan sivulle. Fado kun on alkanut tarjota itse suoraan sivulle tuloa, tottakai, kun pääsee palkalle nopeammin. Ja minähän palkkaan... -öhöm- Oikeasti olin taas tosi salliva Farkun kanssa liian monessa asiassa. Paitsi hyppynoudossa. Kokeilin sitä nyt koko liikkeenä, mutta ei. Taas kiersi takaisin tullessa esteen. Tosin mun heittokin oli mitä sattui, ja kapula lensi tosi sivuun esteestä. Palasin sitten takaisin simppelireeniin, eli koira ja kapula toiselle puolelle ja siitä kutsu, tämä sujuu hienosti. Tarvii miettiä miten tämän kanssa jatkan.

Lacella ja Karilla oli taas hienoa menoa. Karppakin käveli seuraamisessa reippaammin, ja se on Lacelle hyvä. Käännökset sujui mallikkaasti, jos K vain malttoi kääntyä ajan kanssa, varsinkin täyskäännös meni ensin aika vauhdikkaasti "lennossa pelkillä kannoilla". Silti Lace pysyi mukana :D Liikkeestä pysähtymiset nopeat ja hienot. Luoksetulon loppua kokeiltiin eri suunnista ja vaikeista kulmista, ja 90%:sti löytyi oikea paikka eteen. Hyvä! Kuonokosketusta kokeilivat myös puomin alastulolla ekaa kertaa. Karpalle toivoisin vähän enemmän keskittymistä kun aloittaa liikkeen, so. mielikuvaharjoittelua, mitä aion tehdä, miten ja miksi, ja mitä jos... entä jos... Nyt jäi viimeinen silaus hienosta menosta puuttumaan.Vähän jäi harmittamaan, ettei kauppareissulla enää tehty paikallamakuuta kummallekaan Nokian keskustassa.

Naapurin hepat olivat tänään vapaana verryttelemässä viereisellä pellolla. Toinen oli 5-v. tamma, jota totutettiin ekan kerran kuolaimiin. Siitä hyvästä pitää sitten kuulemma tehdä jotain kivaa! Kävin nappaamassa niistä kuvan, kun oli niin "satumainen" ilma. Lace ja Fado tölläsivät hiiren hiljaa aidan toisella puolella, miten mamman käy :)

1070483.jpg