<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Maanantai-ilta oli Fadon ja mun laatuaikaa, kun Koo ja Lasse oli reeneissä. Reenattiin tunnaria ja ruutua, pitkästä aikaa. Tunnaria verkolla muutama onnistunut otos. Parissa ekassa Fadoa kiinnosti kovasti verkon takana olevat kapulat, kun ei heti oikean hajuista löytynyt, mutta jatkoi sitten nenätyöskentelyä löytäen piilotetun. Viimeinen oli hieno suoritus, Fadon nenä kävi kuin moottori, tuntui että se jo lähestyikin kapuloita silmät kiinni J Upeasti työskennelty, ja isot bileet siitä hyvästä!

 

Lisäksi leikittiin ruutua, haettiin paikkaa lätkällä ja ilman. Paranee... Ja voi vinetto tämän ”pikku” koiran motivaatiota, oli niiiiiin innoissaan, kun puuhattiin. Pari lyhyttä seuraamispätkää otettiin, ja reenattiin perusasennosta peruuttamista. Lopuksi vain leikittiin oikein olan takaa, jalkapallo peliin mukaan ja peltolenkilläkin se kannettiin matkassa. Lopulta jäähdyteltiin lihakset ravin löpsöttelyllä, ja sitten sisään vinkulelujen kimppuun …  ;D

 

Lassella oli ollut onnistuneet reenit. Keinu oli ollut edelleen hyvä, samoin rengas on parantunut huimasti. Reeneistä tultua pikku neiti tulee viivana kertomaan missä on ollut, loikkaa yleensä mun syliin istumaan, ja siitä seurailee pappaa niin ihaillen ;)

 

Eilisilta meni shoppaillessa, käytiin ostamassa lisä puruluita. Samalla ostettiin vähän herkkuja, tiätty J, ja käytiin matkan varrella hirvarilla aika pitkä löffäilylenkki metsässä.

 

Meidän kylän katulamppu on ollut erityisen kirkas parina iltana; on ollut ihan huiman hieno kuutamo. Iltayöstä, kun on käyty pihalla, tuntuu, että näkee vaikka kuinka kauas, vaikkei luntakaan vielä ole valaisemassa.